zlobil Posted September 15, 2007 Author Share Posted September 15, 2007 Не мога да си простя че не съм видял тоз пост навреме! и аз не мога да ти го простя легнах си в 2 а бях пил вече няколко бири ама нямаше къде да продължа да го еба.... и аз пих вчера бях до картинга , едни пичове да покарат, аз само гледах ( по обясними причини) , по едно врене едно много готино момиче като се качи на карта и направо ми взе акала, как караше , направо аХнахме , само как взимаше завойте , и на правата мина приятеля си и не си играеше , яко го блъскаше (сербез мацка) Пламене ония пич за Ipod-а нямам връзка с него все още ако е ония от обявата няма и да имаш... нали ти казах че му писах 1 ден след като пусна обявата и вече бях 20ти поред на опашката защо не и взема телефона на тая пичка да покара другият път с нас бе , тъкмо ще остане за победителя като награда или евентуално за мене Освен това само Васил пи бира ПРЕДИ да караме предния път и то доста Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 eeeeeeee споко като гледах как кара монтьора научих един номер за изпреварване като си по тежък а за Пламен е е нещо му стана с Ipod-a и ако може да му го оправим Link to comment Share on other sites More sharing options...
proboro Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 koga 6a hoite da karate i az da doida da podjatkame da vidim koi e po dobriq Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 17, 2007 Author Share Posted September 17, 2007 айде тия дни да си спретнем 1 състезание , може и през седмицата че ми се кара нещо напоследък Link to comment Share on other sites More sharing options...
proboro Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 kazvate koga i idvam vednaga samo trqq da e sled 2 4asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 еййй пилоотиии, какво стана , няма ли скоро да се организира нещо , аз малко ще бъда наблюдател , но все пак идва ззззззззззззима : :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 28, 2007 Author Share Posted September 28, 2007 еми айде де....много сте несериозни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 До неделя съм тук...ако ще се състезавате, казвайте с време...ако няма да е тази седмица - от сряда нататък пак съм тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Налага се да се извиня.... зает съм уикенда Но наистина занемарихме работата и трябва да се стегнем. В следващите 10-на дни трябва да се проведе задължително състезание Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Ама наистина сте много несериозни...направихме едно състезание и дотам... :ph34r: Сега ще завалят дъждовете и хептем няма да може да се кара... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 ХептеН Пламене и споко - ние сме карали и декември. Тоя шампионат никога не спира Снощи коментирахме че скоро трябва да се повтори и този път може да има и по-сериозно присъствие Нека видим тази седмица как ще приключи Аз например смятам, че петък следобед не е лоша идея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Да...ама "по слънце и топло" се кара по-приятно...и по-леко облечен. П.П. ...и не знам само на моята ли клавиатура "м" и "н" са едно до друго, та понякога натискам едното вместо другото... ...трябва да си сложа разделител между тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 4, 2007 Author Share Posted October 4, 2007 добре бе айде утре да ходим да караме ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Ми утре е петък, какво неясно казах??? Стягайте си задниците и ще се съберем следобеда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Аз няма да дойда...вече карам под 56 секунди на обиколка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 4, 2007 Author Share Posted October 4, 2007 Аз няма да дойда...вече карам под 56 секунди на обиколка. ебахта колко обиколки си навъртял бе рапторе казвай ако ще се събираме да знам (аз до към 6 съм зает) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Виден ми има телефона...може да ми звънне като се разберете....айде...таман днес народното събрание обсъжда да вдигнат промилите заради Стависки...бирата от вас, "Кубети"-те от мен. П.П. Оня ден като отидох да врътна няколко обиколки...бяха затворили временно пистата - на нея обикаляха 2 състезателни картинга. Не бяха от тези на Лаута, а някакви ги бяха стоварили отнякъде и ги разгряваха на пистата - правеха по 40 секунди на обиколка...как ви се струва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 17 часа на пистата!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 5, 2007 Author Share Posted October 5, 2007 17.30 най-късно съм там че тъкмо се прибирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 пак съм се оплескал нещо , ще има ли нещо ала бала. малко съм детегледачка , но с племенника ми ще дойдем ако има нещо поне да погледаме :ph34r: ъъъъъъъъъъъъън ъъъъъъъъъън Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 5, 2007 Author Share Posted October 5, 2007 ще има бе обличам се и тръгвам тъкмо Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 5, 2007 Author Share Posted October 5, 2007 ходихме , карахме , бих ги естественно (тоя път го има документирано) както на картинг така и на еърхокей което доказва че съм най-добрия edit : психара може да потвърди edit2 : раптор и мидекс каквото и да разправят да знаете че ви лъжат изобщо не са ме били на еърхокея Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Аз няма да дойда...вече карам под 56 секунди на обиколка. Днеска и аз врътнах(5 тура) да видя какво време ще направя. За сефте карам за време и карам мнооого рядко и направих 56.9. Мисля знам и къде губя, но не ми се дават повече пари да падна с 1 сек още. Няма да е голям зор.........или така си мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Кво е тва еърхокей бе,Злобиле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindles_Cooky Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 4estito na "zlobil" za pobedata sorry 4e nemojah dadoida ama imah problem s finansiite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.