Tomahawx Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 В четвъртък ми махат шевовете , ако се чувствам добре и ако раната не ме боли тоя път се надявам и аз да се включа Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Защо пък трябва да чакаме неделята Може и през седмицата да се врежем - хем със сигурност няма да има туристи Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 2, 2007 Author Share Posted September 2, 2007 аз съм за , само кажете кога Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 аз съм гипсиран и няма да мога изкалчих си показалеца на лявата рака и ми е в гипс, след месец може и да мога Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 3, 2007 Author Share Posted September 3, 2007 и аз ако бях завършил последен миналия път и аз сега щях да лъжа така и да ходя тайно да тренирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 е сега, не съм завършил последен , пък и доста боли особено докато спиш , сега и кола не мога да карам ето какъв гипс ми лепнаха до 24-ти ГИПСА BiG CraSh :ph34r: не го пожелавам на никой, доктора вика " т'ва е по лошо от счупване" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindles_Cooky Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 davi se pohvalq zavar6ih 2-ri na malkia final Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 9, 2007 Author Share Posted September 9, 2007 ебаси мамата....а нали и аз уж трябваше да участвам в тоя финал бе закво не ми са обадиха ? едит : отивам на чеверме тая неделя , но другата викам вече да се съберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 ебаси мамата....а нали и аз уж трябваше да участвам в тоя финал бе закво не ми са обадиха ? Сигурно си отпаднал от листата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Преди да се кача за първи път на карт, бях попитал по-горе в темата дали е възможно да се обърне карта. Оказа се че може да се обърне, дори да се превърти няколко пъти, но това най-вече важи за по-мощните модели (със скоростите) и се случва основно по време на състезания като се ударят 2-3 колички. Изгледах бая състезания по YouTube...малееейй...що народ си падна на каската в буквалния смисъл... @Mindles_Cooky, браво...то се и очакваше като те гледах как караше на нашето състезание. А иначе колко ти е най-доброто време с 200м3 ? P.S. Между другото сега минах да врътна 5 обиколки, че така както ходя веднъж на 1-2 месеца никога няма да се науча....а ако това е листата за новия месец (и се запази така до утре) в момента би трябвало да съм на 6-то място...утре като се обнови ще проверя . ....и освен това много внимавам да не падна под 56 секунди, че нали Zlobil ми "обеща" в този случай да не ме викате вече на състезанията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 ебаси мамата....а нали и аз уж трябваше да участвам в тоя финал бе закво не ми са обадиха ? едит : отивам на чеверме тая неделя , но другата викам вече да се съберем Изсвириха ни от листата мойто момче, ако не си забелязал хайде наистина следващата седмица да се извъртим Камерата ми е най-после оправена! И е време прасе връз каска да се види Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 9, 2007 Author Share Posted September 9, 2007 P.S. Между другото сега минах да врътна 5 обиколки, че така както ходя веднъж на 1-2 месеца никога няма да се науча....а ако това е листата за новия месец (и се запази така до утре) в момента би трябвало да съм на 6-то място...утре като се обнови ще проверя .....и освен това много внимавам да не падна под 56 секунди, че нали Zlobil ми "обеща" в този случай да не ме викате вече на състезанията. тренираш тайно а .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 тренираш тайно а .... Да бе..."тайно"....щях ли да си признавам на всеослушание... Я кажи по-добре някакви упражнения за ръцете...имам предвид такива дето да ми помагат по-стабилно да държа волана на картинга, че какъвто е стегнат и като карам на мах, след петата обиколка едвам го завъртам по завоите... ...щото на ден най-много да ми се събира 10 часа тренировка с мишката, а гири, щанги и др. не съм помирисвал от малък. P.S. Абе що ме няма още в листата....и всъщност трябва ли изобщо да съм там... ...вчера направих 56.4 секунди...автоматично ли се сортират най-добрите времена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Абе ще свикнеш с малко каране даже щом си карал вече не би трябвало да имаш проблем. Аз нямам никаква физическа подготовка ( ) и нямам такъв проблем като си карам редовно. П.С. Днеска съм на състезание... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 10, 2007 Author Share Posted September 10, 2007 55.4 преди малко с Номер 8ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 55.4 преди малко с Номер 8ми Трениряш тайно а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 55.4 преди малко с Номер 8ми Ааааа... ...и аз бях с номер 8...тая секунда дето изоставам от тебе ми е само от лошата физическа подготовка...ама до следващото състезание ще действам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindles_Cooky Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 ми най-добрата ми обиколка е била 53 и не6то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 ми най-добрата ми обиколка е била 53 и не6то Бах маа му...значи бая тренировки ме чакат... ...колко обиколки общо си навъртял? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 То Мозито кара бе... . Ама се стига и на състезание дори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Днес са обновили листата....ужас....за 2 дена сума народ се е класирал в 30-тицата, като последният има време под 56 секунди... Абе сигурен съм, че ако са ми малко по-яки ръчичките и аз мога да падна под 56 (ама ако стане няма да си признавам пред Zlobil ). Майтапът настрана...казвайте кога пак ще направим едно състезание...а и дори без състезание само да врътнем по 5-6 обиколки заедно (между бирите) - пак става...тъй де...вместо аз, Васко, Виден и другите да ходим поединично (да тренираме тайно )...по-добре да се съберем заедно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Добра мисъл Пламене И я гледай какви времена си взел да ми правиш ти Ходете да тренирате колкото искате - лошо няма. Важното е пак да се събираме и да караме заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 1. Изсвириха ни от листата мойто момче, ако не си забелязал 2. хайде наистина следващата седмица да се извъртим Камерата ми е най-после оправена! Относно отсвирването от листата - няма нищо чудно....Щом няк'во лапе на 11 години (Димитър Колев) прави по 54 секунди на обиколка, а в момента най-бързото време е 52.5 секунди , а 11-ят е с време под 54 секунди - поне аз скоро няма да влезна в десятката. Вярно...всичките имали над 400 обиколки на пистата ама все пак е някакси депресиращо. А пък за второто - ако някой от вас реши да тренира тайно , да даде нишан...ако съм свободен по това време...ще дойда и аз да потренирам с него...само да е някакво време, когато няма туристи, че не мога да си засека добро време. П.П. Вече си взех сребърната карта. ...ааа...да...и ако някой реши да кара 270 кубиковите, да не се качва на 4-ти номер...по-зле е и от 200 кубиковите. П.П.П. Ей за тоя малкия говорех -> Днеска е подобрил времето си на 52.749 - как да не се депресира човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Честито за Сребърната карта от мен ,и аз искам но като ми пишат обиколките на други , кога ще стане това не знам чудя се другата седмица дали да не се пусна за 2, 3 обиколки с гипса стига да ме пуснат де ако ли не, след като ми го махнат , ще ида да направя една петица, че и без това колата няма да стане до Коледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
merylyn Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Честито за Сребърната карта от мен , като ми пишат обиколките на други , кога ще стане това не знам чудя се другата седмица дали да не се пусна за 2, 3 обиколки с гипса стига да ме пуснат де ако ли не, след като ми го махнат , ще ида да направя една петица, че и без това колата няма да стане до Коледа ще те пуснат ама се кара мн гадно мен ме пуснаха и на завойте е отврат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.