Dread Lord Posted January 15, 2004 Share Posted January 15, 2004 Nqkoi 6te moje li da mi kaje kak moga da igraq na StarCraft:BroodWar po IP (ako izob6to tova e vuzmojno ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted January 15, 2004 Share Posted January 15, 2004 последната версия поддържа игра по UDP, а иначе може и с battle.net емулатор по TCP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dread Lord Posted January 15, 2004 Author Share Posted January 15, 2004 Oba4e ne moga da vleza v Battle.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 15, 2004 Share Posted January 15, 2004 Zna4i prosti4ko e svalq6 si tova: http://warez.ru:8081/gamez2/BNetGatewayEdi...tewayEditor.exe i posle prosto go nastroiva6 na server-play.evrocom.net. Imeto e kakvoto si haresash i time zone e -2. I posle prosto vmesto da vliza6 v battle.net na evropa ti vliza6 v evrocom i taka shte igraete. Ako ne6to se bygva i ne stava po UDP prosto napravi tova. Ina4e ako iska6 nqkoi pyt moga da ti napravq edin brood. Vsy6tnost kogato kaje6 samo edin PM mi prati i shte ti otgovorq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dread Lord Posted January 15, 2004 Author Share Posted January 15, 2004 Mnogo Vi blagodaria za hubavite otgovori!!! KnoPPix-nqma6 problemi,ako iska6 1v1 (znam vsi4kite taktiki na ZeeRaX) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 15, 2004 Share Posted January 15, 2004 И аз знам тактиките на Boxer-а ама е на, не съм сред световния елит... Ако има мераклии, дайте да се уговорим да поиграем някой път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 Мераклия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batkolyd Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 I az sam gotov da se vklucha, makar che ne sam tolkova dobar.Po me biva na yuri's revenge.Ako reshite neshto mi pishete na icq-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.