Jump to content
BulForum.com

Sas kav net ste ???

Dragon Slayer

Koq tarifa izpolzva6???(4estno!)  

120 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

А вярно ли е, че от другия месец (февруари) няма да има 'бонус' за + тарифите, имам предвид, че няма да свалят на 1/2 от скороста на локалния, а ми както си беше преди?

Абе хора, Dreamer каза, че от другия месец Евроком ще връщат стария трафик както си беше преди. Тоест, няма да има толкова висока скорост към останалия BG peer, а както преди 8К за Икономична + и 4К за Достъпна +. Ако е истина значи полувината град ще изгори, включително и аз, защото си мислех да си сменя тарифата на Икономична +.

Runner, да нямаш температура? Къде съм казал подобно нещо? Въобще как мога да твърдя нещо такова след като аз самият нямам никаква информация или дори идея какво ще става ако ще се променя нещо.

Предполагам, че не си прочел правилно някоя моя реплика и си останал с грешнo впечатлениe.

mi spored men e mnoo tapo da pusnat guve4 pak posle da ti go vzemat i 6te si mnoo qdosan pak kav e smisala da go davat Mi Evrocoma da getpat pove4e potrebiteli pak 6tom ima pove4e potrebite zna4i mogat da si pozvolqt tazi skoros zatva kefete se dokato mojete !!!!!!

Dreamer, виж тук: http://warez.ru/invision/index.php?showtop...pic=5239&st=220

последното мнение

d_micev... sledvashtiq mesec moje i da nqma bonusi... tui che veroqtno sam shte se precakash taka. Ti v momenta trqbva da svalqsh na poveche ot 16k ot peera... moje bi 19-22.

Сега гледам, че е писано на латинеца, а пък ти пишеш на кирилица, така че може и някой друг да го е писал, използвайки твоя ник. Обаче ако го е писал veno, става доста обезпокояващо...

Едит: наистина имам температура в момента. :)

ami az veche se zamislqh da se vruzvam kum visio, shtoto tam i lokalniq i mejdunarodniq trafik e po burz na po evtina cena, obache sega kato vkljuchiha po burza vruzka kum golqma chast ot bg peeringa razmislih, taka che ako go reznat napravo shte se prehvurlq ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...