Jump to content
BulForum.com

Англия Премиършип 2007/2008

veseo

Recommended Posts

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

Аз ли не мога да смятам, или вие се радвате предварително?! Разликата е 5 точки като има директен мач с Чел$и, което евентуално може да направи разликата 2 точки. Т.е. даже и при едно равенство на манчо Чел$и ще се изравнят с вас по точки. Та къв е отговора на първия въпрос, щото може и аз да бъркам :blink:

Аз ли не мога да смятам, или вие се радвате предварително?! Разликата е 5 точки като има директен мач с Чел$и, което евентуално може да направи разликата 2 точки. Т.е. даже и при едно равенство на манчо Чел$и ще се изравнят с вас по точки. Та къв е отговора на първия въпрос, щото може и аз да бъркам :blink:

Едва ли ще стане за 4 кръга :)

Все пак Челси имат мач с Евертън в четвъртък,в който също нищо не се знае.Може да загубят още точки. ;)

Манчестър правят две загуби и две равенства, Арсенал печелят всичките си мачове и стават шампиони! :punk

Манчестър правят две загуби и две равенства, Арсенал печелят всичките си мачове и стават шампиони! :punk

Дори и "Манчестър" :woot да го направят тва,Арсенал няма как да станат шампиони,за съжаление. :lol:

Според мен Арсенал са по-близо до 4-тото място от колкото до 2-ро или 1-во :), макар че им остават все лесни мачове...

Ливърпул. Английските медии сериозно се обезпокоиха за душевното здраве на Аврам Грант след идиотското поведение на менджъра на Челси на пресконференцията след мача с Евертън. Едносричните отговори и неадекватните реакции на Грант превърнаха срещата с журналистите в пълен фарс и даде нов повод за подигравки по негов адрес. Г-н Средняк, Мърморкото, Жабока, Костенурката - това са само част от прякорите, с които боса на Челси може да се похвали. От вчера вече има и още един - г-н Непукист.

Ето и дословен запис от абсурдната пресконференцията на Аврам Грант след мача Еверетън - Челси.

- Г-н Грант, смятате ли че Челси заслужи победата?

- Да.

- Кажете няколко думи за играта на Челси.

- Хареса ми.

- Какво точно ви хареса?

- Не знам.

- Да не би да сте сърдит на пресата?

- Не.

- Радвате ли се че спечелихте този мач?

- Да.

- Кое ви радва повече - играта на Челси или резултата?

- И двете.

- Привържениците на Челси се радват, защото тима все още има шанс за титлата. Ще се обърнете ли с някакво послание към тях?

- Не.

- Изглеждате малко сърдит. Това да не е заради изтеглянето на срещата от събота в сряда?

- Може би.

- Значи протестирате срещу пресата?

- Не.

- Тогава срещу Скай Спортс?

- Не. Обичам да гледам Скай Спортс.

- Може би ви е най-лесно да не казвате нищо?

- Не знам.

- Не бихте ли искали да запознаете хората със събитията в Челси след тази победа.

- Можете да пишете, каквото си искате и аз ще ви отговарям, каквото си искам.

- Чувствате ли се под напрежение?

- Не

- Михаел Балак?

- Контузен е.

- Какво му има?

- Питайте доктора.

- Г-н Грант, доктора го няма.

- Ами повикайте го.

На излизане от стадиона Грант все пак обели няколко думи, които може би са най-показателни за това, което чувства в момента. "Имам 2 загуби от 29 мача във Висшата лига. Какво очавате от мен? Да напусна? Не мисля че ще бъде правилно. На мое място Алекс Фъргюсън или Арсен Венгер щяха ли да си тръгнат? Не, разбира се."

:laughing: :laughing: :laughing:

Баахти странния човек :D

темерутче по скоро :laughing:

днеска ми се струва, че манчестър малко повече пробват да правят нещо в сравнение с мача с барса...

2:1 За Челси заслужена победа, обаче предимството е за Ман юн. Аз мисля че Челси повече заслужава титлата обаче за съжеление...

Дано Манчестър станат шампиони с равен брой точки с чел$и. Така болката за сините ще е по-голяма. Толкова близо и......толкова далече :lol:

Дано Манчестър станат шампиони с равен брой точки с чел$и. Така болката за сините ще е по-голяма. Толкова близо и......толкова далече :lol:

еми на там отиват работите :)

не мога да се сетя уест хям или уигън ще направи нещо срещу манчестър ;)

Този сезон манчестър паднаха като гости от Уест Хям. Миналия паднаха и 2та мача. T.e. последните 3 мача с Уест Хям, Манчестър имат 3 загуби :bgrin: A също така паднаха и от Уигън с 4-0 минали сезон, така че изненади може да има :D

Този сезон манчестър паднаха като гости от Уест Хям. Миналия паднаха и 2та мача. T.e. последните 3 мача с Уест Хям, Манчестър имат 3 загуби :bgrin: A също така паднаха и от Уигън с 4-0 минали сезон, така че изненади може да има :D

Айде само да ми обясниш къде видя,че Юнайтед са паднали от Уигън с 4:0???Миналия сезон и двата мача са 3:1 за Юнайтед. ;)

Айде само да ми обясниш къде видя,че Юнайтед са паднали от Уигън с 4:0???Миналия сезон и двата мача са 3:1 за Юнайтед. ;)

Опа извинявам се, видял съм победата от този сезон на манчестър съм се объркал, че е за уиган :blush:

Чуковете ни бият редовно но...на техния стадион.Миналата година в последния кръг спечелиха на ОЛд Трафорд,но първентсвото беше отдавна решено,а и Тевез реши да се докаже тогава, за да премине в по-класния отбор,както и стана впоследствие :)

Според мен програмата на Юнайтед е с една идея по-лека от тази на Челси. ;)

Те ся до края ще се скъсват да бият с колкото повече могат за да може накрая ако нещо стане и се изравнят с Челси да се безапелацонни победители по голва разлика

Те ся до края ще се скъсват да бият с колкото повече могат за да може накрая ако нещо стане и се изравнят с Челси да се безапелацонни победители по голва разлика

Ти по-добра идея имаш ли?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...