Botev1912 Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Какво ще кажете за днескашният мач на червените, мисля че доминацията им днес беше повече от явна.. И нещо повече, ако задържат това си ниво на игра, мисля че няма да има отбор, който да ги спре към поредната титла в Премиършип.. Червените? Ливърпул? Мисля, че си объркал отборите Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Юнайтед май визира...ако е така,съм съгласен с казаното Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Червените? Ливърпул? Мисля, че си объркал отборите говори за ман ливърпул днеска не са играли доколкото знам а и защо като чуеш червените веднага се сещаш за ливърпул ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Защото на Ливърпул им викат червените, а на Манчестър Юн - червените ДЯВОЛИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 червените ДЯВОЛИ имах предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 руни е във вихъра си 5 мача - 6 гола нищо че изпусна днеска дузпа много добър мач от ман много съм доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Мартин Йол says "bye bye"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Мартин Йол says "bye bye"... Yeahh, it was about time...who will be the new one Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 честито на тотнъм Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Yeahh, it was about time...who will be the new one Juande Ramos най-вероятно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Ем...днес по Eurosport 2 казаха, че сигурно ще е той. Щом човек от Севиля отива в Тотнъм....ще ги изправи на крака. Давам им 6-то място! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 ман юнайтед си върнаха резултатността честита победа на всички фенове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Малее, кво е станало с Ман. Сити днес, някой който е гледал нека да разправя, че не ми се търсят репортажи... Really True 6 to 0?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Малее, кво е станало с Ман. Сити днес, някой който е гледал нека да разправя, че не ми се търсят репортажи... Really True 6 to 0?? RaelLY ! Направо ги смазаха .. Знаех че ще паднат , но мислех че ще е нощо от сорта на 1-0 или 2-1 .. най-много 2-0 .. А то 6 ... Не заслужаваха да паднат чак с толкова много .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 мааму неска беше поредния мач на Ливърпуул който гледах и се спуках да псувам сле кат отново изпуснаха важна победа.Все не успяват да си удържат извоювания аванс срещу отбори като Челси Юнайтед и Рсенал и все накрая допсукат изравняване тва почва сериозно да ме дразни Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 мааму неска беше поредния мач на Ливърпуул който гледах и се спуках да псувам сле кат отново изпуснаха важна победа.Все не успяват да си удържат извоювания аванс срещу отбори като Челси Юнайтед и Рсенал и все накрая допсукат изравняване тва почва сериозно да ме дразни Хахаххахаа @Dunc искам да те питам , ТИ КОЙ МАЧ ГЛЕДА!?!?!? Днес имах мач и неможах да хвана мача отначало Гледах от 35тата минута Незнам преди това Пуул каква игра са показвали , но в мача който аз гледах Арсенал стояха много по добре и поне според мен заслужаваха повече победата Особенно след 2те греди и нелепите пропуски ! Не казвам че Пуул нямаха своите шансове да победят , но се пак се получи един хубав за гледане футбол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 мааму неска беше поредния мач на Ливърпуул който гледах и се спуках да псувам сле кат отново изпуснаха важна победа.Все не успяват да си удържат извоювания аванс срещу отбори като Челси Юнайтед и Рсенал и все накрая допсукат изравняване тва почва сериозно да ме дразни macha beshe mnogo dobyr, za men beshe vajnoto arsenal da ne biqt, za da moje manchester da imat ednakyv broi tochki ili poveche ot arsenal predi derbito, osobenno kakto arsenal sa i s mach po-malko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Аам относно Арсенал към който няям почти никво отношение освен че ме дразнат мога да кажа че за мен е доста скандално ии неуважение към самата страна да няма нито един англииски футболист в титулярния състав,а изобщо в целия отбор май има само 2-3 англични и единият който аз знам е Тео Уолкът Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Утре е Голямото дерби от 14,45 по някоя от ДИемите...Арсенал и МАн Юнайтед са с равни точки на първите две места и еднаква голова разлика(+15)...гаранция за истинско шоу-дано наистина се получи И все пак прогнозата ми е 1-2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Ето какво ще пускам аз за днес : A257 МИДЪЛЗБРО - ТОТНЪМ Г/Г A261 НЮКЯСЪЛ - ПОРТСМУТ X/1 A317 УОЛСОЛ - ЧЕЛТНЪМ 1 A327 РОЧДЕЙЛ - ДАГЕНЪМ'РЕД 1 A432 ЛАЦИО - ФИОРЕНТИНА Over 2.5 О,боже... объркал съм темата ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 аз съм доволен от играта на ман ама заслужавахме да победим Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 За втори пореден път се отървават в 90+ на Емирейтс деа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
most wanted Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 55.9% Possession 44.1% 19 Shots 12 6 Shots on target 3 0 Saves 0 3 Corners 4 14 Fouls 16 2 Offsides 4 1 Yellow cards 2 0 Red cards 0 23 Tackles 35 360 Accurate passes 261 59 Bad passes 47 много интересно погледнато реално манчестър от 3 удара са вкарали 2 гола е т'ва ако не е късмет здраве му кажи после арсенал са се отървали нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Да,точно Арсенал се отърва...продължавам да го твърдЯ! И при двата им гола имаше мнооого голяма доза късмет,при втория в 92-ата топкаа мина с няколко санта голлинията... В този мач се доказа,че Арсенал не е непобедим,доволен съм от играта на Юнайтед и си мисля,че реални шансове са налице за дублиране на титлата Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Този сезон съм доста приятно впечетлен от играта, която показват Арсенал. Без да имат изявени звезди, играят доста добър футбол. Днес се получи добро дерби и двата отбора имаха своите шансове, така че донякъде равенството дойде закономерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.