Jump to content
BulForum.com

800mb CD ---- 700mb CD

B52

Recommended Posts

porednoto vaprosche....

Imam edno filmche 736mb (getaway in stockhlom 3) i iskah da si go zapisha na disk ... kupih si edin - 800mb

no se okaza che zapisvachkata mi ne stava za takiva diskove i ne moga da go zapisha diska ( pishe che diska ima 703mb miasto za zapisvane!) ... help ako niakoi znae dali moje da se otrejat 37mb( imam 384 ram i trudno moga da go napravia chrez niakoi movie editor ... sigurno shte mi triabvat 10 dena) i da go pyhna v 700mb cd ???? ...

Moita pisa4ka e Teac i imam sushtia problem .Nesum siguren no mojebi e ot diskovete.Az sum vzimal i 890MB CD-ta i pak mi dava 4e moga da pisha do 701 ili 703 ;) Probvai da arhivirash filma (s WinRar nai dobre) i da vidish dali shte stane 700.Izpolzvai best compression.

chushki , kakto sym obqsnqval , poveche ot 700 MB CDs nqma, tiq deto gi pishat po golemi sa si 700 OBACHE mogat da se overburn po mnogo

za tiq deto neznaqt kak se overburn - nqkoi nasoki za Nero :

Preferences -> Expert options -> enable overburn , XX minuti

No multisession

Disc At Once

chushka tva go napravih samoche mi izliza error i ne stava .. az sam s teac 12x skorostna ... otzat na kutiikata na cd-to pishe tochno tova koeto ti kaza za nero - prefer... i pishe da se uvelichi maximum cd lenght na 90min ... ne stava ( probah na siakvi skorosti po vsiakav nachin)

• 1 year later...

Днес се наложи да запиша 770 Мв и опитах предложеното от furiozo :

Preferences -> Expert options -> enable overburn , XX minuti

No multisession

Disc At Once

Записа протече успешно с Неро-то!

Аз съм със супер архивен TEAC (4X) и съм го правил това с overburn-а - става си и чудно се пишат 800 MB дискове

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...