LOKOMOTIVcho Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 При започването на инсталацията на играта Command And Conquer Generals ми излиза следната грешка: Помогнете, кажете как се оправя това. А тази грешка между другото не се получава само на тази игра - и друг път ми се е случвало... какво точно представлява? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Тука е момента ако някой във форума има връзка с отвъдното, може да чете мисли от разстояние, владее някакъв тип телепатия, медиум е, пророк или квото и да е, да вземе да ни каже на каква машина се случва това, под каква операционна система работи въпросната машина, какви драйвери са инсталирани и от разстояние да премести темата във раздела със софтуерните проблеми. Ако има някой дето да е способен да го направи да ми пише на лично съобщение. Ако няма то тогава създателя на тази толкова изпълнена с мистицизъм тема, ще трябва да си направи нова такава в съответния раздел на форума и да я направи според правилата, които съм сигурен не е прочел. Падам си малко медиум и аз, затва знам че не ги е чел. Ако пък не му се иска да стане точно така и направи подобна надрискана тема отново, ще се наложи да го понакажа. А да, може да ми напише културно лично съобщение в което да ме осъди че съм саркастичен. Съжалявам но съм на едно кафе все още. Това мисля ще ти обясни сарказма. Closed !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.