Jump to content
BulForum.com

Progressive Metal

Defender

Recommended Posts

Надали някой слуша Progresiv metal, но виж - Progressive Metal фенове може и да има. Well, ето няколко незабележими, но качествени:

Cornerstone

Pagan's Mind

Grey Matter

Circle.II.Circle

Threshold

Kaipa

Mastermind (98)

Mattias.Ia.Eklundh

Mullmuzzler

Leonardo

Editnah topica.

Az na slu6am progressive metal, no v momenta mnogo sam zariben po MANOWAR.Probvai i drug vid metal!Az taka pravq slu6am po4ti vsqkakav metal i si izbiram nai-dobroto.Probvai: Iron Maiden, Static-X, Salyer, Rammstein, no kakvo da govorq sigurno vsi4ki gi znaete...

Heavy Metal Forever!!! :punk

• 2 weeks later...

Слушайте Control Denied. Тва е прекръстената Death, точно преди да умре Чък Шулдинър. Имат един издаден албум за сега. Тука вече Чък заебал вокалите и само стърже яки сола ама пак си е яко. Даже е много майсторска музика, ама много малко хора биха я разбрали и оценили, щото не е за всеки

• 2 weeks later...

Abe blagodarq vi vse pak za imenata na grupite ,no malko sam razo4arovan ot tova koeto 4uh :((

Pove4eto ne6ta sam gi slu6al,no tezi bandi koito mi predlojihte ne me vpe4atliha s ni6to.Dori tozi stil na pove4eto bandi ne bih go narekal progressive.Tarsq ne6ta kato Dream-a i Symphony X. Ei za takav tip muzika govorq.Qki vokali, qki muzikanti s mnogo interesni koncepcii.Qsno izrazeni melodii i po-tejko zvu4ene.Ot izbroenite grupi mi haresa Cornerstone , Pagans mind i donqkade Pain of Salvation.

Predi bqh golqm maniak ,vsi4ko koeto izliza6e i koeto mi dopada6e si go kupuvah,no sega ve4e po4ti ne ostana vreme za slu6ane :((

Vka6ti imam nqkolko hilqdi 4asa muzika s heavy , power i progressive metal :))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...