Jump to content
BulForum.com

проблем с интернет

Recommended Posts

здравейте,имам доста странен проблем и тъй като смятам че е възможно да е софтуерен поставям темата си тук.Проблема е следния лан картата ми е допълнитена,наскоро интернета започна да спира по често и случайно установих че когато изключа кабела и отново го включа връзката се въстановява смяних лан картата но сега след седмици проблема пак се появи .Някакви идей какво да направя? :( :cry а забравих да кажа че когато преместя интернета на вградената карта такива проблеми няма.

Това ми прилича на проблем с PCI слота, в тази връзка пробва ли на другите достъпни слотове да сложиш картата?

Или нещо скофтен драйвер за PCI на Windows но пък казваш че на вградената работи безотказно..

Каква е била лан картата, и с каква си я заменила, драйвери слагала ли си или оставяш Windows да я разпознае сам?

ми начи не е от слота щото на всичките след известно време работа го праи тоя проблем лан картата която отказва е на 3соm или нещо такова

po-taka,това сега видях че имам отметка на него дали от това е проблема,вече взех нова карта но ми е интересно от какво става проблема затова ако някои е на ясно нека пише

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...