bacardi.girl Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 здравейте,имам доста странен проблем и тъй като смятам че е възможно да е софтуерен поставям темата си тук.Проблема е следния лан картата ми е допълнитена,наскоро интернета започна да спира по често и случайно установих че когато изключа кабела и отново го включа връзката се въстановява смяних лан картата но сега след седмици проблема пак се появи .Някакви идей какво да направя? а забравих да кажа че когато преместя интернета на вградената карта такива проблеми няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Това ми прилича на проблем с PCI слота, в тази връзка пробва ли на другите достъпни слотове да сложиш картата? Или нещо скофтен драйвер за PCI на Windows но пък казваш че на вградената работи безотказно.. Каква е била лан картата, и с каква си я заменила, драйвери слагала ли си или оставяш Windows да я разпознае сам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 tova prei mi prave6e podoben problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacardi.girl Posted August 5, 2007 Author Share Posted August 5, 2007 ми начи не е от слота щото на всичките след известно време работа го праи тоя проблем лан картата която отказва е на 3соm или нещо такова po-taka,това сега видях че имам отметка на него дали от това е проблема,вече взех нова карта но ми е интересно от какво става проблема затова ако някои е на ясно нека пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.