Jump to content
BulForum.com

Апартамент под наем

dunata

Recommended Posts

Значи става въпрос за нов апартамент на Победа 27. 90 кв.м. необзаведен. Колко пари горе-долу за наем може да се вземат ?

Отиваш в някоя агенция и те ще ти кажат, че и наематели могат да ти намерят. Преди два месеца взех 60 квадрата монолит напълно обзаведен с климатик пак горе-долу в тоя район за 300 лева.

Значи става въпрос за нов апартамент на Победа 27. 90 кв.м. необзаведен. Колко пари горе-долу за наем може да се вземат ?

Като чета апартамента е стандар панел, нали ? Работих в агенция преди, но цените постоянно се променят. Такъв апартамент бих го давал за 300 лв. незнам дали можеш да му вземеш повече. Ако се намери човек честито, но повече от 300 лв. незнам дали ще можеш да му вземеш, даже 250 лв. за по-сигурна информация.

Моя съвет е да не занимаваш с агенции...Само ще те клатат за комисионни и глупости.

От 200 до 300 лв може да се искат.

Успех

Да по-добре е да не се занимаваш с тях щото искат комисионни, а някои дори не те карат да подписваш договор, а само ти искат парите. най-добре е да вземеш една "Марица" и в обявите да погледнеш ако можеш да намериш нещо подобно и да решиш дали цената е добра. или се обаждаш на агенция, уж да си дадеш апартамента под наем, истимарката ги питаш цената дали е добра и може ли да се вземат толкова пари, колкото искаш, и им затваряш телефона после :)

Реших да използвам тази тема, за да не отварям нова....

За апартаментите съм горе-долу наясно, но за колко бих могъл да дам гараж под наем в супер центъра - на тиха уличка. Гаражът има канал за ремонти под колата.

Реших да използвам тази тема, за да не отварям нова....

За апартаментите съм горе-долу наясно, но за колко бих могъл да дам гараж под наем в супер центъра - на тиха уличка. Гаражът има канал за ремонти под колата.

Ами взависимост от къде точно се намира, всмисъл на добро място ли е, лесно ли е достъпно, можеш да му вземеш 100-150 лв. на месец, ако не и дори повече.

Ами взависимост от къде точно се намира, всмисъл на добро място ли е, лесно ли е достъпно, можеш да му вземеш 100-150 лв. на месец, ако не и дори повече.

Мястото е лесно достъпно, улицата е тиха и е на 2 минути от главната...само че тези суми, които пишеш ми се виждат доста нереални за един гараж, пък ако ще и да е в центъра на площада. Предполагах, че вървят 50-60 лв... ;)

Мястото е лесно достъпно, улицата е тиха и е на 2 минути от главната...само че тези суми, които пишеш ми се виждат доста нереални за един гараж, пък ако ще и да е в центъра на площада. Предполагах, че вървят 50-60 лв... ;)

Ако гаражът е широк, а не само колкото да слезеш от колата и да се въртиш, докато излезеш от самия гараж. Може да се вземат 400-500лв. Просто трябва да намериш майстор, който си търси сервиз :)

За апартамента на Dunata 300лв. е ниска цена.

И нали се сещате, че не трябва всички да се слагат под общ знаменател /визирам агенциите ;) /.

Здравеи dunata имам интерес към апартамента (ако го даваш още под наем) може ли малко повече информация за него и каде се намира по точно евентуално да се разбереме.

• 2 months later...

По-нагоре в тази тема питах за един гараж....докато се наканя да го дам под наем се оказа, че ситуацията ми се промени и сега вече мога да го дам, комплект с жилището до него. :P

Та новият въпрос ми е...на каква цена бих могъл да дам апартамент + гараж в суперцентъра (5 мин. пеша до главната), на тиха уличка....

Апартаментът е на третия етаж в кооперация и се състои от предверие, 4 стаи, кухня, баня, тоалетна и 2 тераси....някъде към 100 кв.м., необзаведен....гаражът...си е....гараж. :)

Предпочитам да ми отговорят хора, които имат информация за цените в момента, защото само от предположения без реална основа нямам много полза... ;)

Благодаря предварително!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...