wlado Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 колелото го имам сигурно от месец и малко - но зав4ера се пребих с него . Това колело може да бъде видяно в raleigh-bg.com - na hardtails - paradox като ново беше 224 лева аз му искам 200 лева .Със вело компютър (ТСМ но е доста добър) е нищо му няма на колелото, не е карано много само една пластинка на дерайльора отзад трябва да се изправи(нали се пребих с колелото- няма и драскотина, а аз съм целия одран) но тва не е болка за умиране има си гаранция 10 год. на рамката и 2 год. на останалите 4асти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Нещо има ли му друго от падането - кормило и т.н.? Доколкото разбирам си счупил/огънал ухото на деклашиора или? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Ако поразмислиш за цената имам интерес. За 24 лв разлика обаче просто е абсурд... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted August 1, 2007 Author Share Posted August 1, 2007 ако поразмисля ще си го карам аз - еиднственото което му има е 4е съм му махнал едната лепенка е две де просто ще събирам пари и някой ден ще се взема един ЯК РАМ БЙАК Велокомпютъра и той е с гаранция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Тъй като не ми отговори на въпроса искам само да добавя - при липса на стикери по рамката е твърде възможно да не ти уважат гаранцията! - Това е полезна информация за бъдещия собственик. Успех в продажбата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted August 1, 2007 Author Share Posted August 1, 2007 такова нещо не съм проче в гаранцията ама ще видя мерси че каза.И да не го продада ще си го карам ама сега съм ядосан че си одрах гърба задника главата и коцукам и за тва само го продавам. Нещо има ли му друго от падането - кормило и т.н.?Доколкото разбирам си счупил/огънал ухото на деклашиора или? А изивнявай не съм видял въпроса ти!!! Аз съм млако разсеян - нищо му няма не знам как стана ама му няма нищо! или поне аз не виждам нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.