Jump to content
BulForum.com

Logitech Chillstream for PC

Recommended Posts

Има ли някой отзиви за този gamepad Logitech Chillstream - http://techgage.com/article/logitech_chillstream_gamepad/

Особенно ме интересува, как е в сравнение с XBOX 360 controller - като удобство, чувство, качество на материалите, как е като чувствителност. Чудя се, дали да си взема XBox 360 controller или Logitech Chillstream е достатъчно и сравнимо добър.

Между другото вече имам един XBox 360 ими трябва втори, която да е XInput съвместим - изобщо трябва ми втори XInput съвместим gamepad, който да върви на PC.

Всякакви отзиви ме интересуват - благодаря предварително!

Относително, когато излезна Logitech беше по-скъп от XBox 360 оригинала, но сега Logitech струва към 54 лева, а Microsoft-ския е 75 лв.

Аз като си купувах моя Microsoft ми излезна 60 лв, но беше специална оферта и ако я имаше пак нямаше да му мисля. Не че 20 лв в повече са ми много, ама аз не съм геймър :) Нищо че имам два геймпада и ще купувам трети, joystick и не знам, колко клик клавиатури. И все пак обичам хубавите неща.

Та в тоя контекст се чудя, дали Logitech си струва или не, защото по-старият ми Logitech в сравнение с този на XBox 360 e пълен боклук.

Външно Chillstream и Microsoft нямат разлика.

• 3 weeks later...

Zingam ами може ли да ми кажеш кой от двата геймпада XBOX 360 или ChillStream ти е допаднал повече понеже аз се колебая кой от двата да си взема. Ако може да си кажеш мнението : )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...