Zingam Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Има ли някой отзиви за този gamepad Logitech Chillstream - http://techgage.com/article/logitech_chillstream_gamepad/ Особенно ме интересува, как е в сравнение с XBOX 360 controller - като удобство, чувство, качество на материалите, как е като чувствителност. Чудя се, дали да си взема XBox 360 controller или Logitech Chillstream е достатъчно и сравнимо добър. Между другото вече имам един XBox 360 ими трябва втори, която да е XInput съвместим - изобщо трябва ми втори XInput съвместим gamepad, който да върви на PC. Всякакви отзиви ме интересуват - благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Тъй като не ми се търси, би ли ми отговорил дали са в един и същ ценови клас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted August 1, 2007 Author Share Posted August 1, 2007 Относително, когато излезна Logitech беше по-скъп от XBox 360 оригинала, но сега Logitech струва към 54 лева, а Microsoft-ския е 75 лв. Аз като си купувах моя Microsoft ми излезна 60 лв, но беше специална оферта и ако я имаше пак нямаше да му мисля. Не че 20 лв в повече са ми много, ама аз не съм геймър Нищо че имам два геймпада и ще купувам трети, joystick и не знам, колко клик клавиатури. И все пак обичам хубавите неща. Та в тоя контекст се чудя, дали Logitech си струва или не, защото по-старият ми Logitech в сравнение с този на XBox 360 e пълен боклук. Външно Chillstream и Microsoft нямат разлика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 пиши и в hardwarebg.com - предполагам, че шансовете някой от потребителите да го е ползвал са доста големи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted August 2, 2007 Author Share Posted August 2, 2007 Благодаря за съвета, вече реших да го вземам без да питам повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo0o Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Zingam ами може ли да ми кажеш кой от двата геймпада XBOX 360 или ChillStream ти е допаднал повече понеже аз се колебая кой от двата да си взема. Ако може да си кажеш мнението : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.