Stenli Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 На мен пък ще ми е изключително интересна трансферната политика на отбора. Ясно е, че ще трябва доста сериозно да се намесят на пазара. С тази почивка от ШЛ ще имат и 1 година да обиграят новия отбор. А най-интересно ми е дали Анчелоти ще се махне най-накрая Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 На мен пък ще ми е изключително интересна трансферната политика на отбора. Ясно е, че ще трябва доста сериозно да се намесят на пазара. С тази почивка от ШЛ ще имат и 1 година да обиграят новия отбор. А най-интересно ми е дали Анчелоти ще се махне най-накрая Анчелоти няма да се махне.В това съм на 99% сигурен! Трансферите започнаха добре.Фламини - много ми харесва като играч и дано да му потръгне.За други играчи няма да говоря,защото още не са на 100% сигурни(Дзамброта,Роналдиньо,Уго Лорис и т.н.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 стига злорадствай, не е ясно дали ще отпаднат в групите още все пак тази година стигнаха до полуфинал на УЕФА, което не е малко и да може би си прав че ШЛ ще загуби без Милан, но все пак не трябва да забравяме какъв ужасяващ сезон направиха. Първия полусезон от първенството имаха само 1-2 победи на собствения си стадион недопустимо е. Чесно да си призная Фио повече заслужаваха ШЛ след като почти през целия сезон си бяха пред Милан Tuk ne si prav. Za Fiorentina nqma da komentiram na men mi e qsno kolko shte napravqt v shampionskata liga. Minalata godina Milan igra syshtiq sezon v seria A i pak stana shampion... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Тъкмо да си починат старюхите..... . Преди да ме обвините във фенщина на някой отбор погледнете аватара ми..... Демек майтап си правя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Абе с една дума никой не е абонирам за тая Шампионска лига Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 inter e aboniran!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kivito Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 inter e aboniran!!! Абониран за съдийска подкрепа?За служебни купи?За 3-тото място?Да не продължавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eminem545411 Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 FoRzA RoMa !!! Inter не са отбор...Реално този сезон трябваше да са на 4/5 място... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.