Aston_ Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Ван дер Ваарт и Деко ще са най-вероятно новите попълнения. колкото и да ми се иска да ги купят, няма да стане за съжаление, пък и аз предпочитам Диего защото ми се струва по-борбен + някакъв защитник може би два Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Те защитник вече си купиха за догодина-Олаф Мелберг от Астън Вила Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Empoli 1 - 3 AC Milan Siena 1 - 0 Fiorentina "шъ" стане Разликата е вече само 1 точка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 къде ще дават дербито днес????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Милан пак паднаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 странен кръг снощи, всичките водещи отбори се издъниха, Интер равен, Рома загуба, Ювентус равен, Фиорентина и те загуба, а за Милан те даже имат две поредни загуби Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 римското дерби номер 1, страхотен мач и заслужена победа за по-добрите Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 след вчерашната загуба на интер, разликата между тях и рома стана 4 т., а мачовете до края са: Lazio - Inter Atalanta - Inter Inter - Fiorentina Torino - Inter Inter - Cagliari AC Milan - Inter Inter - Siena Parma - Inter Cagliari - AS Roma AS Roma - Genoa Udinese - AS Roma AS Roma - Livorno AS Roma - Torino Sampdoria - AS Roma AS Roma - Atalanta Catania - AS Roma ... което ми дава надежда, че вълците се връщат в играта за скудетото аз лично вижда 2 трудни мача за рома - със самп и аталанта, докато тези на интер ми се виждат доста повече - лацио, аталанта, фиорентина, милан и парма(ако се борят се борят за оцеляване до последно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Все си мисля че Морати няма да изпусни титлата...сещаш се какво имам предвид Иначе и аз стискам палци на вълците в неравната борба със служебните Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 програмата на интер е в пъти по трудна, но както каза sasho_1989 президента на интер няма да позволи да има изненади Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Свалихме ли ви на земята, интеряги ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Еее най-после да ги видя тия Интер победени дет толкова не мога да ги трая Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 ami da kato sa nad drugite otbori 6te gi mrazi6.vinagi golemite ne sa obi4ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Над другите са чушки.Добре че им помогнаха като изхвърлиха Ювентус от серия А а Милан последните две години залагат изцяло на ШЛ а Ювентус след като изтърпяха наказанието си градят нов отбор.То така много лесно да побеждаваш категорино основната маса от отбори които са на средно или по ниско ниво и да се гордееш Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Тея Милан 300 пъти вече ми преебаха тото и то само те. Не мога да повярвам че изгубиха такъв мач с Наполи и при такова положение. Тцц........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Явно Наполи са играли наистина супер добре и не случайно през сезона са победили като домакин освен Милан и Ювентус Интер и Фиорентина.За следващия последен кръг на Милан ще им трябва униклано чудо.А пък Дел Пиеро отново е номе 1 за Юве евала на тоя Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGi Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Napoli moga da vi kaja 4e e sadiiski otbor biha inter biha juve biha i milan i v teq ma4ove ima6e po edna duzpa za tqh ako ne se luja daje sre6to juve imaha 2 no tova ne e opravdanie 4e milan zagubiha ili pone dokato ne vidq nqkav reportaj ot ma4a,no si mislq 4e milan se olqha totalno da bie6 inter i da padne6 ot napoli v takuv vajen moment za tqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 еми шанс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 В Италия също много се завързаха нещата. Битката за първо и четвърто място ще е много интересна Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGi Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 В Италия също много се завързаха нещата. Битката за първо и четвърто място ще е много интересна su6to i koi 6te izpadne Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Феноменален гол на Освалдо! Милан ще трябва да се задоволят с УЕФА, защото Фиорентина след такъв гол каквито и грешки да направиха през сезона, заслужават! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Fiorentina shte optadnat oshte v grypite tova e na vsichki qsno. Milan shte se bori za Uefa no ot tova moje da gubi samo futbola tui kato Evropa shte zagubi mnogo bez 1 ot nai-golemite si otbori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Fiorentina shte optadnat oshte v grypite tova e na vsichki qsno. Milan shte se bori za Uefa no ot tova moje da gubi samo futbola tui kato Evropa shte zagubi mnogo bez 1 ot nai-golemite si otbori стига злорадствай, не е ясно дали ще отпаднат в групите още все пак тази година стигнаха до полуфинал на УЕФА, което не е малко и да може би си прав че ШЛ ще загуби без Милан, но все пак не трябва да забравяме какъв ужасяващ сезон направиха. Първия полусезон от първенството имаха само 1-2 победи на собствения си стадион недопустимо е. Чесно да си призная Фио повече заслужаваха ШЛ след като почти през целия сезон си бяха пред Милан Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 определено виола заслужаваше повече от милан 4-тото място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 определено виола заслужаваше повече от милан 4-тото място. не е много сигурно това - все пак към края на сезона почнаха да губят абсолютно всеки мач навънка но пък и милан продължи да си прави издънките срещу слабаците яд ме е, че милан не се класира за кеш, но пък от друга страна сега ми е интересно как ще се представим в уефа...по слабички отбори на пръв поглед, но пък с доста желание играят всички /особено пред собствена публика/. да видим групите и тогава ще се коментира по сериозно. факт е за сега, че милан ще бъде най титулувания отбор в уефа другия сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.