Jump to content
BulForum.com

Италия Серия А 2007/2008

veseo

Recommended Posts

Айде, тема за новия сезон. Излезе вчера и програмата и остава по-малко от месец до първия кръг (26 август). Да видим дали Интер ще запазят титлата, или Милан с жалката си селекция ще се борим докрай, а нека не забравяме и Ювентус, макар и новаци в Серия А :P

7 кръг: 7/10/07

Интер - Наполи

Дженоа - Каляри

Фиорентина - Ювентус

Катаня - Ливорно

Аталанта - Удинезе

Торино - Сампдория

Сиена - Емполи

Парма - Рома

Палермо - Реджина

Лацио - Милан

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

тази година ще е доста интересно, като се има напредвид, че ще има много дербита :) Според мен Интер отново ще са шампиони, както и се надявам Ювентус да успеят да се докопат до ШЛ :)

• 3 weeks later...

В момента тече мачът за купата на Берлускони (Милан - Ювентус), гледайте го от тук :

sop://broker.sopcast.com:3912/28978

Съставът на Милан :

-----------Dida------------

Oddo-Nesta-Kaladze-Jank

-------Pirlo------------------

Gatusso--------Ambrosini

---------Seedorf-----------

Inzaghi-----------Gilardino

За Юве играят Недвед и Дел Пиеро.

Милан срази Юве с два гола на Индзаги

два гола на Филипо Индзаги Милан взе престижна победа с 2:0 срещу Ювентус в традиционния мач между двата отбора за трофея „Луиджи Берлускони”. СуперПипо наказа „Старата госпожа” в последните минути на първото полувреме и веднага след почивката. Грандовете на италианския футбол направиха интересен двубойм кара и да отсътваха някои от най-големите им звезди като Кака, Роналдо и Трезеге.

Милан – Ювентус 2:0

1:0 Индзаги (43)

2:0 Индзаги (46)

Милан (4-3-1-2): Дида – Одо, Неста, Каладзе, Фавали – Гатузо, Пирло, Амброзини – Зеедорф – Индзаги, Джилардино

Ювентус (4-4-2): Буфон – Григера, Андраде, Крисчито, Молинаро – Салихамиджич, Ночерино, Алмирон, Недвед – Дел Пиеро, Якуинта

AC Milan ти голям фен бе, 2 реда неможеш да напишеш сам. Благодарим за тази информация и сами можем да си я намерим, кажи нещо за играта, за Юве. :) които все пак са били 2ро дивизионен отбор. :devil

Юве играха много добре, но просто СуперПипо освен, че има невероятно чувство за пласиране, има и доста късмет :D При повечето ситуации, не той отива при топката, ами тя при него :)

Милан не играха хич добре, връзката между халфовете и нападателите беше много слаба, Пирло нещо го мързеше. Останалите халфове изглеждаха във слаба форма.

При Юве, поне на мен ми се струва, че Дел Пиеро играеше стабилно, знаеше как да атакува. Ще им отнеме време да си припомнят какво е да си в Серия А, но то едва ли ще е дълго. Мисля, че пак ще бъдат едни от фаворитите. И дано - за да стане по-интересно и завързано първенството :) Успех на бианконерите, успех и на "нашите" !

Forza Milan.

AC Milan ти голям фен бе, 2 реда неможеш да напишеш сам. Благодарим за тази информация и сами можем да си я намерим, кажи нещо за играта, за Юве. :) които все пак са били 2ро дивизионен отбор. :devil

Каза човекът, който харесва най-много Тотнъм, а след това Уест Хем.

:D Супер новина ми каза в 12 часа, още на сутринта отивам да се запася с бира :woot

:beerchug и ще си викам за Хям, те са ми втора любов в Англия след Тотнъм

Ъъ, човек няма ли право да гледа други първенства и там също да има любими отбори? Въобще за кво спорим, айде че стана спама :)

ти изобщо зацепваш ли какво иска да ти каже?

West Ham + Totenham = Fierce rivals.

Ама аз нали това казвам че не съм някакъв луд фен та да ме вълнуват такива неща просто гледам премиершип и си харесвам 2-3-4 отборчета. Иначе съм си на това от подписа. И съм те разбрал ама виж че този ми вкарва нерви и в друга тема пак така, незнам кво се заяжда с мен :) Айде със здраве че гледаме дерби :devil

Ама аз нали това казвам че не съм някакъв луд фен та да ме вълнуват такива неща просто гледам премиершип и си харесвам 2-3-4 отборчета. Иначе съм си на това от подписа. И съм те разбрал ама виж че този ми вкарва нерви и в друга тема пак така, незнам кво се заяжда с мен :) Айде със здраве че гледаме дерби :devil

:)

Не ми е проблем за кои отбори си. Просто онзи ден ми вкара смях с този пост. Просто го пиша, ако не знаеш, да го научиш. Със здраве!

Как успя да си помислиш, че мога да се заяждам с човек, който е в отбор "Музика"?! То верно не си луд фен, ама тва е обща култура...

http://gong.bg/view_article.php?article_id=19341

Кви са тия педеращини? Били притеснени.. ми че редовно има боеве Ботев-Левски, дай да не пускаме билети за Левски феновете тогава?

Официално почвам да руутвам за отпадане на Дженоа.

Подобаващо завръщане на Юве в Серия А ;) Пресилена дузпа и недадена за Ливорно в абсолютно идентична ситуация ;) Кой говори, че нямали шансове за титлата Юве, с тая... кхъм, подкрепа и Ботев могат да вземат ттлата в Италия :lol:

Те пък докато пиша вкараха два гола :D Все едно, не променя събитията, провели се при 1:0.

Подобаващо завръщане на Юве в Серия А ;) Пресилена дузпа и недадена за Ливорно в абсолютно идентична ситуация ;) Кой говори, че нямали шансове за титлата Юве, с тая... кхъм, подкрепа и Ботев могат да вземат ттлата в Италия :lol:

Те пък докато пиша вкараха два гола :D Все едно, не променя събитията, провели се при 1:0.

Я кажи сега, защо аджеба, Карлос Тевез премина в Манчестър след като те паднаха от Уест Хем ?

Стига бе! Още не са се върнали в елита и пак почнахте! През първото полувреме ги прегазихме жалко че завърши при резултат 1-0... Второто беше по равностойно в началото... А относно тази недадена дузпа за Ливорно... те даже Андраде и тоя от Ливорно дори не са докоснаха... както и да е.. иначе след втория гол на Якуинта (този с рикушета) Ливорно рухнаха :) и след това стана лесно :P Според мен заслужена победа :) надявам се да продължават все така :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...