veseo Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Айде, тема за новия сезон. Излезе вчера и програмата и остава по-малко от месец до първия кръг (26 август). Да видим дали Интер ще запазят титлата, или Милан с жалката си селекция ще се борим докрай, а нека не забравяме и Ювентус, макар и новаци в Серия А 7 кръг: 7/10/07 Интер - Наполи Дженоа - Каляри Фиорентина - Ювентус Катаня - Ливорно Аталанта - Удинезе Торино - Сампдория Сиена - Емполи Парма - Рома Палермо - Реджина Лацио - Милан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 тази година ще е доста интересно, като се има напредвид, че ще има много дербита Според мен Интер отново ще са шампиони, както и се надявам Ювентус да успеят да се докопат до ШЛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 В момента тече мачът за купата на Берлускони (Милан - Ювентус), гледайте го от тук : sop://broker.sopcast.com:3912/28978 Съставът на Милан : -----------Dida------------ Oddo-Nesta-Kaladze-Jank -------Pirlo------------------ Gatusso--------Ambrosini ---------Seedorf----------- Inzaghi-----------Gilardino За Юве играят Недвед и Дел Пиеро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Милан срази Юве с два гола на Индзаги два гола на Филипо Индзаги Милан взе престижна победа с 2:0 срещу Ювентус в традиционния мач между двата отбора за трофея „Луиджи Берлускони”. СуперПипо наказа „Старата госпожа” в последните минути на първото полувреме и веднага след почивката. Грандовете на италианския футбол направиха интересен двубойм кара и да отсътваха някои от най-големите им звезди като Кака, Роналдо и Трезеге. Милан – Ювентус 2:0 1:0 Индзаги (43) 2:0 Индзаги (46) Милан (4-3-1-2): Дида – Одо, Неста, Каладзе, Фавали – Гатузо, Пирло, Амброзини – Зеедорф – Индзаги, Джилардино Ювентус (4-4-2): Буфон – Григера, Андраде, Крисчито, Молинаро – Салихамиджич, Ночерино, Алмирон, Недвед – Дел Пиеро, Якуинта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Не се научиха да му пишат името на Кришито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 AC Milan ти голям фен бе, 2 реда неможеш да напишеш сам. Благодарим за тази информация и сами можем да си я намерим, кажи нещо за играта, за Юве. които все пак са били 2ро дивизионен отбор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Юве играха много добре, но просто СуперПипо освен, че има невероятно чувство за пласиране, има и доста късмет При повечето ситуации, не той отива при топката, ами тя при него Милан не играха хич добре, връзката между халфовете и нападателите беше много слаба, Пирло нещо го мързеше. Останалите халфове изглеждаха във слаба форма. При Юве, поне на мен ми се струва, че Дел Пиеро играеше стабилно, знаеше как да атакува. Ще им отнеме време да си припомнят какво е да си в Серия А, но то едва ли ще е дълго. Мисля, че пак ще бъдат едни от фаворитите. И дано - за да стане по-интересно и завързано първенството Успех на бианконерите, успех и на "нашите" ! Forza Milan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 AC Milan ти голям фен бе, 2 реда неможеш да напишеш сам. Благодарим за тази информация и сами можем да си я намерим, кажи нещо за играта, за Юве. които все пак са били 2ро дивизионен отбор. Каза човекът, който харесва най-много Тотнъм, а след това Уест Хем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Каза човекът, който харесва най-много Тотнъм, а след това Уест Хем. Както виждаш в подписа ми едва ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Супер новина ми каза в 12 часа, още на сутринта отивам да се запася с бира и ще си викам за Хям, те са ми втора любов в Англия след Тотнъм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Ъъ, човек няма ли право да гледа други първенства и там също да има любими отбори? Въобще за кво спорим, айде че стана спама Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 не си правете изводи за формата на отборите от неофициални мачове Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6k Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Интер - Рома --- неделя | 21:30 Футболен мач за Супер купата на Италия Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Ъъ, човек няма ли право да гледа други първенства и там също да има любими отбори? Въобще за кво спорим, айде че стана спама ти изобщо зацепваш ли какво иска да ти каже? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 ти изобщо зацепваш ли какво иска да ти каже? Много съм прост, г-н умник я ми разясни ако обичаш или да те наричам г-н спамер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Много съм прост, г-н умник я ми разясни ако обичаш или да те наричам г-н спамер West Ham + Totenham = Fierce rivals. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 West Ham + Totenham = Fierce rivals. Ама аз нали това казвам че не съм някакъв луд фен та да ме вълнуват такива неща просто гледам премиершип и си харесвам 2-3-4 отборчета. Иначе съм си на това от подписа. И съм те разбрал ама виж че този ми вкарва нерви и в друга тема пак така, незнам кво се заяжда с мен Айде със здраве че гледаме дерби Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Ама аз нали това казвам че не съм някакъв луд фен та да ме вълнуват такива неща просто гледам премиершип и си харесвам 2-3-4 отборчета. Иначе съм си на това от подписа. И съм те разбрал ама виж че този ми вкарва нерви и в друга тема пак така, незнам кво се заяжда с мен Айде със здраве че гледаме дерби Не ми е проблем за кои отбори си. Просто онзи ден ми вкара смях с този пост. Просто го пиша, ако не знаеш, да го научиш. Със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Ама аз нали това казвам че не съм някакъв луд фен та да ме вълнуват такива неща просто гледам премиершип и си харесвам 2-3-4 отборчета. Иначе съм си на това от подписа. И съм те разбрал ама виж че този ми вкарва нерви и в друга тема пак така, незнам кво се заяжда с мен Айде със здраве че гледаме дерби Как успя да си помислиш, че мога да се заяждам с човек, който е в отбор "Музика"?! То верно не си луд фен, ама тва е обща култура... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 22, 2007 Author Share Posted August 22, 2007 http://gong.bg/view_article.php?article_id=19341 Кви са тия педеращини? Били притеснени.. ми че редовно има боеве Ботев-Левски, дай да не пускаме билети за Левски феновете тогава? Официално почвам да руутвам за отпадане на Дженоа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 25, 2007 Author Share Posted August 25, 2007 Подобаващо завръщане на Юве в Серия А Пресилена дузпа и недадена за Ливорно в абсолютно идентична ситуация Кой говори, че нямали шансове за титлата Юве, с тая... кхъм, подкрепа и Ботев могат да вземат ттлата в Италия Те пък докато пиша вкараха два гола Все едно, не променя събитията, провели се при 1:0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Подобаващо завръщане на Юве в Серия А Пресилена дузпа и недадена за Ливорно в абсолютно идентична ситуация Кой говори, че нямали шансове за титлата Юве, с тая... кхъм, подкрепа и Ботев могат да вземат ттлата в Италия Те пък докато пиша вкараха два гола Все едно, не променя събитията, провели се при 1:0. Я кажи сега, защо аджеба, Карлос Тевез премина в Манчестър след като те паднаха от Уест Хем ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 такава дузпа и на Челси, та дори и на Левски не са давали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Подобаващо завръщане на Юве в Серия А Пресилена дузпа и недадена за Ливорно в абсолютно идентична ситуация Кой говори, че нямали шансове за титлата Юве, с тая... кхъм, подкрепа и Ботев могат да вземат ттлата в Италия Те пък докато пиша вкараха два гола Все едно, не променя събитията, провели се при 1:0. Стига бе! Още не са се върнали в елита и пак почнахте! През първото полувреме ги прегазихме жалко че завърши при резултат 1-0... Второто беше по равностойно в началото... А относно тази недадена дузпа за Ливорно... те даже Андраде и тоя от Ливорно дори не са докоснаха... както и да е.. иначе след втория гол на Якуинта (този с рикушета) Ливорно рухнаха и след това стана лесно Според мен заслужена победа надявам се да продължават все така Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 такава дузпа и на Челси, та дори и на Левски не са давали и кво предлагаш да направим по въпроса??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.