russsi Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Kyle XY Ето и накратко за какво става въпрос: Kyle XY follows a mysterious boy who looks like a teenager, but otherwise appears to be a newborn. The Trager family takes him in as one of their own. Сериала на мен много ми харесва и се надявам и други да го гледат за да споделят мнението си. Сериийте излизат всеки вторник сутринта по торент тракерите.TV.com Show Score: 9.1 (3,895 votes) Web Site - http://www.kylexy.net/ IMDB info TV.com info Download Season 1 Arenabg + subs - първият сезон е 10 серии S02Е01 + subs S02E02 + subs S02E03 + subs S02E04 + subs S02E05 + subs S02E06 + subs S02E07 + subs S02E08 Субтитрите за 8 епизод скоро ще са готови. Kyle XY OST Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Виждам, че никой не е писал в темата, но се почувствах длъжен да направя коментар за филма. Изгледах за около 3 дни и 2та излезли сезона, които включват общо 23 епизода. Останах изключително очарован, филма е добре замислен - изпълнението също е доста добро. Историята е интересна и ... лично аз го препоръчвам на всеки. Филмчето си пада голяма доза семеен и въпреки чат-пат блудкавите моменти, аз го намирам за впечатляващ Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Няма ли фенове на този сериал? Преди като гледах рекламите по телевизията ми се струваше доста тъп, но като гледах 1-2 епизода ми допадна доста, понеже е доста различен от другите сериали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Аз бях почнала да го гледам като излезна, но в един момент ми се стори прекалено тийн и спрях. Даже се учудвам, че още върви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Аз не знам защо много му се бях наточил...теглих първият сезон пуснах си го и заспах...следващият ден пак си го пуснах и пак заспах. Никога не заспивам на филми ама тоя не знам що така ми подейства ще се насиля да го изгледам защото нещо ми загатва, че е обещаващ Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Доста интересен последен епизод Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Аз бях почнала да го гледам като излезна, но в един момент ми се стори прекалено тийн и спрях. Даже се учудвам, че още върви. При мен същата работа.Тръгнах да го гледам-историята е добре измислена,ама някак си държанието на персонажите беше малко "детско". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.