kamen Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Купувам дъно epox или soltek, сокет А (462), което е желателно да поддържа повече от 200 mhz fsb (до към 210-220) и искам да се отърва от сегашното ми QDI KuDoz 7x/600 (s.A) - продавам го за 35 лв може и да измислим нещо с бартери и доплащания, очаквам оферти Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted July 31, 2007 Author Share Posted July 31, 2007 поради слабия пазар съм съгласен да взема друга марка дъно, при положение че се разбира с другите ми компоненти и успее да пусне над 200фсб.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=55705 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 2, 2007 Author Share Posted August 2, 2007 QDI-а засега е запазен, и продължавам да търся някакво по-сериозно дъно което да го подмени..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Epox 8RDA3+ Pro - Пълен комплект, единственото което му липсва е отвертката. 60 лв. Edit: Продадено Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 3, 2007 Author Share Posted August 3, 2007 аз за 60лв мога да си намеря сокет АМ2 колега, верно че тва е едно от най-добрите дъна на ипокс ама чак такъв лаик не съм, да дам 60 лева за продукт излязъл преди 4 години ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 аз за 60лв мога да си намеря сокет АМ2 колега, верно че тва е едно от най-добрите дъна на ипокс ама чак такъв лаик не съм, да дам 60 лева за продукт излязъл преди 4 години ... Ама само мога да се радвам, че ще си намериш за АМ2 дъно на такава цена. За цената която ми предложи на ЛС ще ти го дам, но без АТА и САТА кабеляците. Това е пазара, ти търсиш, аз предлагам и ако не ти отърва си търсиш друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 10, 2007 Author Share Posted August 10, 2007 Намерих си дъно, а QDI-ката отново се продава, тъй като този който ме помоли да му го запазя никакъв не отговаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Давам 20лв. за дъното(QDI) на повече от 4 години . Сериозен съм ! Иначе ако ще клокваш ти трябва дъно с "nForce 2" чипсет . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 10, 2007 Author Share Posted August 10, 2007 Давам 20лв. за дъното(QDI) на повече от 4 години .Сериозен съм ! Иначе ако ще клокваш ти трябва дъно с "nForce 2" чипсет . За 20лв по-добре да си го запазя за украса и резервни части за клокването не се притеснявай то не зависи само от чипсета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 За части може и да ти послужи някой кондензатор иначе нямам какво друго да му вземеш на дъното, като не зависи от чипсета що не си клокваш с КТ600 а ? Клоквал съм сокет А системи още при доста години и почти няма дъно с nforce 2 чипсет, което да не може да клокне добър процесор , явно засегнах гордоста ти, изивинявй и ако питаш мен не се цигани за епокс-а, защото няма кой да ти даде такова дъно за под 60лв. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 10, 2007 Author Share Posted August 10, 2007 Аз ти намекнах да не пишеш излишни неща ти обаче продължаваш без изобщо да съм те питал.... има си теми за това, там не съм те виждал да си толкова всеотдаен, тук е само за продажба. За 20 лева мога да ти дам само задния панел за кутията И нема нужда да ми отговаряш разиииш ли :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Можеш да спреш с спама и относно hardware пиша в hardwarebg.com, но явно ти не си запознат с този сайт, айде стига толкова спам и успех с продажбата, моята оферта си остава същата . П.П. Последно когато клоквах сокет 462 система беше преди 4 години и си спомням, че преди 2г. си продадох дъното(ASUS A7N8X-X) и процесора(Barton 2500+), за стотачка . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 11, 2007 Author Share Posted August 11, 2007 Ти си уникален кретен, 2 пъти ти казвам че не искам да те слушам и да не пишеш неща извън продажбата ти обаче продължаваш да се изтъкваш какво знаеш и какво си направил, и накрая аз съм писал офтопик не не неам нерви честно, в тия форуми трябва да се въведе някакъв психотест ли, и аз не знам какво, всякакви малоумници има тука ебаси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Ти си уникален кретен, 2 пъти ти казвам че не искам да те слушам и да не пишеш неща извън продажбата ти обаче продължаваш да се изтъкваш какво знаеш и какво си направил, и накрая аз съм писал офтопик не не неам нерви честно, в тия форуми трябва да се въведе някакъв психотест ли, и аз не знам какво, всякакви малоумници има тука ебаси. Имало малоумници.. Ами, самосезирай се.. Искаш 35 лева за нещо, което струва има-няма 15... Изобщо темата клок говори ли ти нещо, освен час ..... ? Агиле е прав за ЕнФорс чипсета, ама ти клокваш яко.. Не е гаранция, че дъното ако държи 210 220 шина и другите ти неща ще я държат.... Т'ва е все едно да искаш да си купиш трабант с условието да стане мерцедес Брабус като му смениш джантите... Не ста'а така брат . И друго - ти сам каза, че е купувам/продавам. Ти продаваш нещо, колегата отсреща ти предлага цена, като не си съгласен подминаваш и това е, без да обиждаш.. Имам такова дъно Епокс, което ти предлагат, искаш ли да ти го дам, и да ти доплатя 40 50 лева и да взема твоя QDI КУЦ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 11, 2007 Author Share Posted August 11, 2007 Имам такова дъно Епокс, което ти предлагат, искаш ли да ти го дам, и да ти доплатя 40 50 лева и да взема твоя QDI КУЦ... ? да Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilen Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Какво има към дъното?Имам предвид:Диск с драйвери и ламаринката която се слага на кутията.И ако работи перфектно давам 30 лв веднага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 eeee, ама вие и пари ще ми давате. Аз мислех, да го дам на автора на темата и да му доплатя 40 50 лева... Поздрави на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 12, 2007 Author Share Posted August 12, 2007 ТЪЙ КАТО НИКОЙ НЕ СЕ СЕТИ ДА ИЗЧИСТИ ТЕМАТА ВНАСЯМ СЛЕДНОТО УТОЧНЕНИЕ: ПРОДАВА СЕ ДЪННА ПЛАТКА QDI KUDOZ 7X/600 (СОКЕТ А) ЦЕНАТА Е 30ЛВ И НЕ ПОДЛЕЖИ НА КОМЕНТАР ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА ГЛУПОСТИ НЕСВЪРЗАНИ С ОФЕРТАТА, НАПИСАНИ ОТ ХОРА КОИТО НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ И КАК ДА СЕ ДЪРЖАТ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 ТЪЙ КАТО НИКОЙ НЕ СЕ СЕТИ ДА ИЗЧИСТИ ТЕМАТА ВНАСЯМ СЛЕДНОТО УТОЧНЕНИЕ: ПРОДАВА СЕ ДЪННА ПЛАТКА QDI KUDOZ 7X/600 (СОКЕТ А) ЦЕНАТА Е 30ЛВ И НЕ ПОДЛЕЖИ НА КОМЕНТАР ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА ГЛУПОСТИ НЕСВЪРЗАНИ С ОФЕРТАТА, НАПИСАНИ ОТ ХОРА КОИТО НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ И КАК ДА СЕ ДЪРЖАТ. Извинявай много, но аз не съм ти давал оперделния и не съм те наричал с обидни думи, макар да не се обиждам въобще от теб , моето предложение си е 20лв. и нито лев повече(заради арогантното ти държане) пък ти сам си реши дали ще ми го продадеш или не, само да не дойде време когато да ме питаш дали искам да ти го купя за 20лв. а и след като имаш оферта от 30лв. защо пишеш нова цена, като ти е предложена вече такава !? Също така би ли бил така любезен да отговориш на човека има ли планка дъното и диск с драйвери или го даваш просто така в найлонова торбичка(по късмет антистатик) сам се сещаш, че така няма никакъв търговски вид и още поече, че дънна плата се дава с поне един IDE кабел, ти предлагаш ли такъв в комплект с дъното? П.П. Браво @DVDRW поне внесе малко свежест в така или иначе умиращата тема с непълна информация относно какво се предлага и какво се търси. Поне можеше да си направиш труда да ни дадеш линк като този, в който има пълна информация за дъното и пише, че върви с кабел за хард/флопи и диск с драйвери: http://www.dooyoo.co.uk/motherboard/qdi-ku...600-6a/details/ Или линк като този, от който можем да си свалим manual-a(наръчник), по принцип трябва да имаш и книжка с дъното: http://www.qdigrp.com/qdisite/eng/products/Kudoz7X600.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.