PSYCHOSIS Posted January 15, 2004 Share Posted January 15, 2004 Ei,myje! Kajete kakvi jeni haresvate - kato vyn6nost,harakter, vyzrast i t.n. A vie, uvajaemi dami, kakvo haresvate v edin myj? Da znam nakyde da se razvivam Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 15, 2004 Share Posted January 15, 2004 ZerqHathul , na jenite nai-im xaresvam lqvoto zurno! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted January 15, 2004 Share Posted January 15, 2004 hahaha stranna tema bih kazal : Haresvam tova che ne sa kato nas .. t.e. kakvito sme nie takiva ne sa te i obratno Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted January 15, 2004 Share Posted January 15, 2004 az puk obicham slabichki, no ne kokalesti, da kajem s 3-4 milimetra slaninka nad kokala :) taka che da e udobna za pregrushtane, gledam ot liceto nadolu, dupeto trqbva da e dobre oformeno i stegnato, dulgi i pravi kracheta, i gurdi kolkoto da se poberat v shepata mi, ne poveche predpochitam dulgite kosi, tumnite ochi, debelite ustni Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted January 15, 2004 Share Posted January 15, 2004 az puk obicham slabichki, no ne kokalesti, da kajem s 3-4 milimetra slaninka nad kokala :) taka che da e udobna za pregrushtane, gledam ot liceto nadolu, dupeto trqbva da e dobre oformeno i stegnato, dulgi i pravi kracheta, i gurdi kolkoto da se poberat v shepata mi, ne poveche predpochitam dulgite kosi, tumnite ochi, debelite ustni Chochosan,temata e malko stara ama tvoqt ideal za jena moje da se postigne samo i edinstveno s ADOBE PHOTOSHOP 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 15, 2004 Author Share Posted January 15, 2004 chocosan, tova se kazva to4en i iz4erpatelen otgovor! po4ti se pripokrivat idealite ni Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 15, 2004 Share Posted January 15, 2004 matrix84 ,ko iskash se zapoznaem be ,mene ne sa ma praili s photoshop :PPPPPPPPPPPPPPPPPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
OneBoy Posted January 15, 2004 Share Posted January 15, 2004 HaHa da kajem che tuk preobladavashtiq pol e "M", no kakto i da e da kajem che haresvam priatno izglejdashtite momichenca da ne sa klioshti, no i da ne sa nqkvi debelani.Da HE sa NAHALNI....Da sa s hubavi telca.A puk za mozuka moje i bez nego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 15, 2004 Share Posted January 15, 2004 A puk za mozuka moje i bez nego... xxaxa tva be6e qko Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted January 15, 2004 Share Posted January 15, 2004 matrix84 ,ko iskash se zapoznaem be ,mene ne sa ma praili s photoshop :PPPPPPPPPPPPPPPPPP Radvam se che sa te napravili po opisanieto na Chochosan bez PHOTOSHOP ,tva e mnogo zaintriguvashto i mislq che si zaslujava da se vidi Kaji koga ti e udobno da izlezem na kafe Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 15, 2004 Share Posted January 15, 2004 HAHAHA ! matrix84 mn lesno xapish vudicata ye batka mujko sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted January 15, 2004 Share Posted January 15, 2004 Харесва ми момичето да може да разговаря с мен - да може да докосне приятно както тялото така и чувствата Харесвам очите (тук обикновено цитирам Яворов Две хубави очи...), лицето, израженията - колко супер е едно прехапване със зибки на долната устна, един учуден/закачлив/примамващ/подканящ поглед Харесвам дълга тъмна коса разпиляна върху нежен женствен гръб Жената има поведение и то не е задължително свързано с това как изглежда жената трябва да има поведение на такава и да доставя с поведението си удоволствие на мъжа до нея - съвсем в сила е и обратното - мъжът към жената не е лесно да се опише как една жена може да се движи само ... - но когато го прави добре - всички забелязват обичам дълъг език и устни, които могат да целуват харесвам nipples щтъкнали към мен, за мен, заради мен обичам и още куп безброй неща... но с годините несъмненно съм разбрал и усетил магията когато двама се обичат - и докато съм жив неуморно ще преследвам любовта Mary my love непрестанно мислите ми са със теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted January 15, 2004 Share Posted January 15, 2004 HAHAHA ! matrix84 mn lesno xapish vudicata ye batka mujko sam Ami dai po bira,ama ti cherpis Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 15, 2004 Share Posted January 15, 2004 Ami dai po bira,ama ti cherpis za sq she se zadovolish s edna voda ot 4eshmata ,az 4erpq ,kat zema zaplatata she ima i bira :Pp Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 vseki moje da stane poetichen opisvaiki ideala si za jena ama realnostta e druga, kazvash che iskash da e edikakva si itn no nikoga ne mojesh da uluchish na momiche koeto pokriva vsichki iziskvaniq i dosta chesto e po dobre che ne go pravi, zashtoto predstavete si hora, razdelite li se s neq, kakvo togava? trqbva da se definira drug ideal... mai e po dobre ideala da si sedi tam nqkude, ta nie da se stremim vse kum nego btw az sum bil s mnogo privlekatelno i v sushtoto vreme mnogo ogranicheno momiche, ami tochno edna sedmica izdurjah, znachi vuv vseki edin moment kogato ne zadovolqvash "instinkti" se poluchava edna dupka v obshtuvaneto, momicheto beshe udivitelno prosto, ne hvashta i nai malkiq namek a me pita "kakvo imash predvid" taka che trqbvashe da si perifraziram 1/3 ot frazite na po prost ezik, a az po princip ne govorq s mnogo metafori nameci itn ne stava taka kakto go kazahte "a mozuk moje i da nqma" stava da q prasnesh nqkolko puti ama tova e... kolkoto do ne fizicheskata chast... na men mi trqbvat nqkolko neshta - 1 tq da e nahalna i da poema iniciativata, 2 tuj kato az sum tih i spokoen tq da e razgovorliva i leko temperamentna 3 nivo na intelekt nad srednoto za jenskiq pol 4 da ima qsno definirani vkusove za tova kakvo iska, a ne sus vseki moi vupros da mi otgovarq "ami neznam"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 Znaete li...niamam ideal. I vie ne triabva da imate. Life Feel kaza niakoi neshta s koito sam mnogo saglasen. Prekrasno e naistina vsichko tova no kogato e otneseno kam opredelena jena koiato taka ili inache ti go dava. Predpolagam che v sluchaia e tochno taka. I s men e taka. Imam nai-prekrasnata jena(koiato dnes ima rojden den) i sam adski shtastlif s neia. Obicham ramenete i i vinagi sam kazval che ramenete sa mnogo mnogo vajni za edin maj. A moje i da ne e taka. Prosto neinite sa mnogo hubavi i az ot tiah imam nujda. Sas vsichko e taka. Ne sam mislil za tova che moje da se razdelim niakoga(koeto e normalno no i absurdno) no ako hipotetichno tova stane ne znam dali shte tarsia u edna jena tochno neshtata koito haresvam u tazi. Veroiatno shte e taka no pak e drugo. Da tarsish neshto u edna jena e edno a da imash ideal principno za jenite e drugo. Idealat e prekaleno zadaljavasht. Edva li niakoga shte namerite tochno takava jena kakvato vie reshite. A i tova reshenie e mnogo otnositelno zashtoto e samo nabor ot kachestva koito sami po sebe si ne praviat viharat mejdu majat i jenata. A i zashto pak vie da ste tochno tozi kogoto vashiat ideal da haresa? Izobshto idealite samo prechat. Zashtoto niamat mnogo obshto s realnostta. Vseki ima individualnost i tochno tia e nai-vajna. Ne e dupeto, ne sa ramenete, dori predpochitaniata za literatura ne sa kolkoto i da sa po-vajni ot parvite dve. Ne znam kakav e moiat ideal. Niamam si. Jenata koiato obicham e moi ideal. Sega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 zashtoto predstavete si hora, razdelite li se s neq, kakvo togava? offtopic: Ako zapo4nesh edna vruzka s misulta 4e tq shte priklu4i ,kakuv e smisala da q po4vash vuobshte. Ili ot strax 4e tq moje da priklu4i ,dai da si stoq tujen i vluben ,ama sam. Shtoto ideala mi za jena moje da propadne.. Mi po taq logika ako si vluben ,no lubovta q davash samo ti , dai da xodq da se xvurlq ot nqkoi most, shtoto edva li shte sreshtna takava jena otnovo .. Obi4ax samo za edin den , no obi4ax ! i bqx obi4an .. taka e kazal narodniq mudrec . Ima li neshto drugo osven lubovta ,koeto da te kara da se 4uvstvash taka pulnocennen i tolkova priobshten kum sveta .. ? taka razpraat pone ,az neznam .. Ta po temata de .. idealyt za jena e vlubenata jena ,pone za men.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 Ta po temata de .. idealyt za jena e vlubenata jena ,pone za men.. Podkrepqm te s dvete si race,ako imah oshte i s tqh stqh da te podkrepqm Mnogo si prav,za kvo mi e jena,koqto ne me obicha.No vse pak vaprosnata vlubena jena ne trebe da e nqkoq vlubena "ovca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 No vse pak vaprosnata vlubena jena ne trebe da e nqkoq vlubena "ovca" Edin priatel vednuj mi kaza ,4e ako edna jena te obi4a istinski ,nezavisimo kolko e krasiva ili 'grozna' ,tq moje da te nakara da se vlubish v neq... Zashtoto po4uvstvash li krasotata na edni iskreni 4uvstva koito izpulvat ne4ia dusha samo zaradi teb ,shte vidish i krasotata koqto sedi na pokaz vseki den ,no ti prosto ne q zabelqzvash .. vqrvam my, ima opit 4oveka.. Samo det problema e 4e rqdko she sreshtnesh takava jena... da dava jivota si za teb , da jivee za da te vidi shtastliv i da ima turpenieto dori da ne q obi4ash vinagi da e ysmixnata zaradi teb i da ne tursi ot teb neino sobstveno udovletvorenie ,a tvoeto .. Li4no za men ,4ovek koito 4uvstva takiva neshta ne moje da e 'ovca' ,shtoto po li4ni moi nabludenia ,groznite xora mnogo lesno se komplexirat, i stavat gadni .. vupreki 4e ponqtieto grozen e dosta otnositelno ,tui kato vseki e krasiv ,sam po sebe si,tui 4e dosta moga da posporq sus sebe si , ma stiga ve4e gluposti sum pisal .. Problema samo e tova ,4e birata mi e edna i az nemoga da smenq ,studena bira sus jena . Obi4am bira ledena,obi4am q no ne edna,za nishto,nishto na sveta ,ne q zamenqm za jena tralala:) ae nazdrae p.s. mersi za podkrepata de.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 Sled tolkova mnogo mneniq na myzhe, ne e li dobre da se 4ue mnenieto na nqkoe F po temata... Po4ti vsqko momi4e haresva da i kazvate, 4e tq e vazhna za vas, tq trqbva da use6ta, 4e e zhelana i obi4ana, nezavisimo po kakyv na4in 6te i go pokazhete - dali kato i podarite roza ili kato izbqgate ot u4ili6te, za da mozhete da prekarate nqkolko dopylnitelni 4asa zaedno:). No bezsymneno edno ot nai-vazhnite ne6ta pri obshtuvaneto s predstavitel na drugiq pol e tova kak se 4uvstva6 s nego. Da izpitva6 udovolstvie ot vsqko edno dokosvane, ot vziraneto v o4ite i/mu, ot celuvkite, ot vseki edin zhest i dvizhenie. V takyv moment ne mozhe6 da zabelezhi6 nito edno nesyvy6renstvo u partnjora. Ot druga strana, ako izliza6 s momi4e/mom4e, koeto otgovarq na ideala ti za krasota, no ne izpitva6 nikakvi 4uvstva kym nego, vse 6te mu namira6 nedostatyci, nezavisimo ot tova kolko perfecten e vyn6niqt i/mu vid. A kato otkriete 4oveka, s koito iskate da prekarate celiq si zhivot, bydete sigurni, 4e toi/tq 6te izglezhda to4no kakto ste si go predstavqli! Mdam... lyubovta e ne6to neveroqtno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 Az shte kaja samo che moqta predstava za partinorka-gaje-priqtelka e krasiva i umna.Nqma da definiram krasiva i umna....tova e razlichno vijdane za vseki chovek.No spored men takava ne sushtestviva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 eehhhh , nadqvam se samo mozukut mi da otdelq dostatuchno kolichestvo dopamin i neurofin za da si ostana vljuben no tova za vljubenata jena ne e vqrno, pri men ne stava trqbva az da se vljubq purvo v neq zashtoto tq ne moje da me nakara da se vljubq v neq, i mi e stavalo tolkova gadno kogato priqtelka se vljubi v men, a az ne spodelqm chuvstvata i i ne moga da nakaram sebe si da gi spodelq... chovek ne si gi izbira tezi neshta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted January 17, 2004 Share Posted January 17, 2004 бе говорете си колкото искате за умни и красиви обаче според мен най-важното нещо (което ич не се среща често) е да може да ходи "що да ходя кат може да ме возят" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne_Hrani_Maiko Posted January 17, 2004 Share Posted January 17, 2004 Ei,myje! Kajete kakvi jeni haresvate - kato vyn6nost,harakter, vyzrast i t.n.A vie, uvajaemi dami, kakvo haresvate v edin myj? Da znam nakyde da se razvivam a we spored men vuposa trqqq da e kakvo ne haresvame u jenite 6toto az u jenite haresvam vsi4ko bez gadnite im jenski harakter4eta(btw vsqko pravilo si ima izklu4eniq) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted February 13, 2004 Share Posted February 13, 2004 Не знам за вас, но аз мисля, че единственото (или поне 1 от малкото) хубаво мнение е на chicatillo ... Любовта си е на първо място... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.