charsi Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Когато отварям фаилове с разширение .fla винаги ми дава грешка и изписва това "Unexpected file format".Някои знае ли какво точно не права като хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Флаш има 2 нови версии след тази, с която работиш. Не съм вещ много в тази област, но проблемът може да се крие в това, че се опитваш да отваряш .fla файлове, правени с една от следващите версии. Ако направиш нов флаш и го сейвнеш и след това се опиташ да го отвориш, пак ли дава грешка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Или по-стара... ако фла-то е правено с различна от твоята версия няма да успееш да го отвориш... всъщност някой ги отваря ама си прави някви автоматични поправки по скрипта и после става боза... поне при мен :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted July 30, 2007 Author Share Posted July 30, 2007 Хм значи така било.tedy направих един .fla набързо и после да не повярваш успях да го отворя .А ще ми кажеш ли кой са тия следващи версии.Едната предполагам че е Adobe Flash CS3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Хм значи така било.tedy направих един .fla набързо и после да не повярваш успях да го отворя .А ще ми кажеш ли кой са тия следващи версии.Едната предполагам че е Adobe Flash CS3... Да, а предишанта е Flash 8. Ако си с Windows XP няма проблем да сложиш най-новата, под Win2003 може и да имаш някои проблеми, не си казал с каква ОС си, Photoshp CS3 не иска да се инсталира под 2003. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Аз да споделя до сега съм нямал проблеми и аз съм с 2004, отварял съм и правени хави от последните версии, за сега всичко е ток. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.