Jump to content
BulForum.com

Macromedia Flash MX 2004

charsi

Recommended Posts

Когато отварям фаилове с разширение .fla винаги ми дава грешка и изписва това "Unexpected file format".Някои знае ли какво точно не права като хората :blink:

Флаш има 2 нови версии след тази, с която работиш.

Не съм вещ много в тази област, но проблемът може да се крие в това, че се опитваш да отваряш .fla файлове, правени с една от следващите версии.

Ако направиш нов флаш и го сейвнеш и след това се опиташ да го отвориш, пак ли дава грешка?

Или по-стара... ако фла-то е правено с различна от твоята версия няма да успееш да го отвориш... всъщност някой ги отваря ама си прави някви автоматични поправки по скрипта и после става боза... поне при мен :/

Хм значи така било.tedy направих един .fla набързо и после да не повярваш успях да го отворя :) .А ще ми кажеш ли кой са тия следващи версии.Едната предполагам че е Adobe Flash CS3...

Хм значи така било.tedy направих един .fla набързо и после да не повярваш успях да го отворя :) .А ще ми кажеш ли кой са тия следващи версии.Едната предполагам че е Adobe Flash CS3...

Да, а предишанта е Flash 8.

Ако си с Windows XP няма проблем да сложиш най-новата, под Win2003 може и да имаш някои проблеми, не си казал с каква ОС си, Photoshp CS3 не иска да се инсталира под 2003.

Аз да споделя до сега съм нямал проблеми и аз съм с 2004, отварял съм и правени хави от последните версии, за сега всичко е ток.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...