Danger_Boy Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Хи хорица Искам да ви попитам тези,които имате такива скутери - Yamaha Aerox , 50 кубика - Бива ли ги ? Колко дигат горе долу , доволни ли сте и на ква цена вървят ? Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Хи хорица Искам да ви попитам тези,които имате такива скутери - Yamaha Aerox , 50 кубика - Бива ли ги ? Колко дигат горе долу , доволни ли сте и на ква цена вървят ? Мерси Колега-имам толкова постове във тоя форум-къде смислени,къде не толкова как не ми видя подписа бе .Влез форума от подписа и чети.Аз ще ти дам малко инфо Значи първо Аероксите вървят от 1000 лева дооо до много .За 1000 лева няма да си намериш читав скутер,а и ще е на много години.Приготви си около 1600-1700 лева,за да си намериш хубав мотор,на не много години(около 2002 ) .Вдигат различно-ако е сток скутера(без тунинг) Аероксите вдигат между 80-100 км/час ,но пак зависи в какво състояние е мотора .Доволни хора има много от този модел на Ямаха-подходящи са за стънт(за каскади ) ,има много части за тях тъй като са с Минарели двигател ,а ако решиш да го тунинговаш-частите са лесни за намиране .Консумативи много за него,а и казват че са здрави мотори .На въпроса ти-Бива ли ги? Ми това както казах е един от най-предпочитаните модели за момчетата от нашия клуб(най-големия в България) .Лично аз не бих си взел тъй като са много разпространени и просто не ме влече самия дизайн.Аз карам Сузуки Катана -не по-малко надежден мотор,но не толкова разпространен в България .За повече информация влез в сайта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danger_Boy Posted July 30, 2007 Author Share Posted July 30, 2007 аsd мерси за инфото много , отговори ми на въпросите ... Иначе аз смятам да си зимам такъв модел , ше търся някво запазенко около 1500 - 1600 лв. 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.