GossipApe Posted January 23, 2003 Share Posted January 23, 2003 Ami ne e opredeleno tarsene,no mi se 6te da mi kajete nqkakva igra s ricari.moje da e janra na Rune,a moje i na age of mithology,dori i na Heroes of might and magic.da si zaslujava e vajnoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted January 23, 2003 Share Posted January 23, 2003 Ami ne e opredeleno tarsene,no mi se 6te da mi kajete nqkakva igra s ricari.moje da e janra na Rune,a moje i na age of mithology,dori i na Heroes of might and magic.da si zaslujava e vajnoto. probvai Moonstone ima ia na The Underdogs. Po princip tova e mnogo dobur site za igri. Osobeno ako tursish neshto, koeto prilicha na neshto koeto si igral. Zapivash se na niakoia igra i pochvash da razglejdash tezi, koito sa v poleto "If you like this game, try...". Taka sled 1h i trugvaiki ot 1 igra napulnih 150 faila vuv FlashGet (igri & manuals) ... mnogo produktivno. Ima samo dva problema: skorostta e malko niska i ne razreshavat poveche ot 1 connection. No kato se ima predvid kakvi neshta mogat da se nameriat tam, si zaslujava chakaneto Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR P.S.: Zabravih i edna VELIKA classic-a v janra: Defender Of The Crown na Cinemaware. Malko e EGA, no kato se ima predvid, che navremeto se kefehme ujasno mnogo na CGA versiata (ne che imashe drugi monitori naokolo ) no 12 cviata poveche si e napravo vurha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Re Posted January 23, 2003 Share Posted January 23, 2003 Igral li si King Of The Round za MAME? Ako ne si, probvai q, predpolagam shte ti haresa. Sushto taka mojesh da probvash i Ghouls'n Goust pak za MAME. Provai Blade of Darkness (Saverance?). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.