Xciter Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Очуден съм, че няма тема за това филмче. Аз го гледах тая сутрин и много ми хареса. Все пак мисля, че сериите ми харесват повече. Ето линкче към тракера: линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeR_MeISteR| Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 а защо като го свалям ми спира на 99% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Най-шибаното е че в интернет дори ги няма на английски за версия DVDSCR-mVs. Или поне аз не мога да намеря. Но за сметка на това намирам субтитри на сръбски. Ще падне чакане докато излезнат на български. tfa e amoralno..veche ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Забелязахте ли накрая по време на кредитите маги изрича първата си дума "sequel" т.е продължение дано да е скоро, защото филма беше доста забавен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Най-шибаното е че в интернет дори ги няма на английски за версия DVDSCR-mVs. Или поне аз не мога да намеря. Но за сметка на това намирам субтитри на сръбски. Ще падне чакане докато излезнат на български. tfa e amoralno..veche ima Има ги http://subs.unacs.bg/search.php (Simpsons movie аз пиша това и си излизат) аз оттук си ги свалих и си го гледах филмчето което е голям МайтаП Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 "Чао,скапаняци! _|_ _|_ _|_ _|_ " Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 С БГ аудио ли е или е с лъжлива картинка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 С БГ аудио ли е или е с лъжлива картинка? Едва ли, нали преди 2 седмици някъде му беше премиерата. Лично аз не съм видял БГ релийз в нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Аз направих грешката да го гледам с БГ аудио на кино. Просто лафовете не са същите като ги преведат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brotherbear Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Spider Грух и Хари Бахура Разцепих се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 филмчето е много готино,но очаквах повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny McCormick Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 На мен пък не ми хареса особено. Същите изтъркани лафове, същите тъпотии на Хоумър. Може би ако не си гледал епизодите преди това, ще ти е по-интересно. Абе въобще напоследък не е излизала наистина смешна анимация. След "Ледена епоха" всичко ми е някак си бозавко едно такова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Понеже и аз съм гледал сериите не ми беше толкова смешно, най-смешно ми стана, когато президентът Шварценегер каза: I was elected to lead not to read! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elabela Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 хах много смях пада с този филм гледам го често , ама и на мен си ми харесват повече сериите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.