GeorgeCh Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 ПРОДАДЕН! Продавам Handspring Visor Deluxe в сравнително добро състояние. Има леки козметични забележки по външния вид и малък дефект на дисплея - черта в горната част, която не пречи на нормалната работа. Всички дефекти съм се опитал да ги покажа на снимките. Инфо - Снимка1 - Снимка2 - Снимка3 Цена: 60лв. 40лв. 20лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted September 29, 2007 Author Share Posted September 29, 2007 Нова цена: 40лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted November 2, 2007 Author Share Posted November 2, 2007 Нова цена: 20лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wersa Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 интересува ме дали може да се използва за четене на e-book и подържа ли кирилица. ако да 6те го взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted November 2, 2007 Author Share Posted November 2, 2007 интересува ме дали може да се използва за четене на e-book и подържа ли кирилица.ако да 6те го взема. Да, може. Имам кирилизатор за него и програмка за четене на е-боок. Програмката е за някакъв специфичен негов си формат, но имам софтуер за ПС, който конвертира DOC и TXT до този формат. И аз за това го ползвах Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 vzimam go ako do ponedelnik ne se prodade 6oto toga se vur6tam v pld Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.