black`d3vil Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Здравейте, PC-то, което се продава е със следните характеристики: Процесор - Intel PIII Celeron 566 mhz (можете да го клокнете без проблеми до 850) РАМ - 256 SDRAM PC133 (2x128MB) Optical Device - DVD Room Sony FDD - незнам каква марка беше, но работи без проблеми HDD - Seagate 20 GB Video - GeForce 4 MX-440 AGP 64MB DDR Lan - RealTeck 10/100 mbps Sound - on board + C-media 5.1 sound card MotherBoard: GigaByte GA-6VM7A+ (подаржа до 1ghz процесор) Мониторът е : Hewlett Packard модел HP71, 17" произведен е през 2001 година Монитора се продава за 70 лева, компютърът за 150. За контакти: телефон: 0888 98 89 10 e-mail: devil@plcnet.org ICQ: 258451966 Skype: irc.devels.cx irc: #Plovdiv via irc.plcnet.org (nick: black`d3vil ) Търсете Атанас. P.P.S. По желание може да бъде инсталирана дадена операционна система (без значение каква). Също може да се инсталира даден софтуер, отново по Ваше желание. P.P.P.S. Възможен е малак коментар за цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 На части продава ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
black`d3vil Posted July 28, 2007 Author Share Posted July 28, 2007 не, идеята беше да го продам на куп както е, защото сам знаеш, как е хавата с чарколите - продавам го на части, остава някоя щуротия, която никои не я иска и в следващият момент става непродаваема и в крайна сметка не съм зел това което исках Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 не, идеята беше да го продам на куп както е, защото сам знаеш, как е хавата с чарколите - продавам го на части, остава някоя щуротия, която никои не я иска и в следващият момент става непродаваема и в крайна сметка не съм зел това което исках Така е прав си, но аз бях длъжен да попитам, след като изрично не беше упоменато, че се продава накуп. Интересът ми опира половина (поне) от предлагания от теб комп и нямаше начин да мина без питане. И аз имам една камара стари части и ако ти го взема целия ще се чудя къде да ги слагам за да не ми заемат място. А ако твоя го даваше на части, тъкмо щях да си ги оползотворя всички, но здраве да е успех с продажбата и ако случайно скоро си промениш мението драсни един ПМ, че ми е спешен. Има и друг вариант - ако решиш да продаваш на части, намери си хора за всичко и тогава действай наведнъж всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.