Jump to content
BulForum.com

Търся си трима кръводарители

Бегемот

Recommended Posts

Предстои, операция на майка ми, искат ми трима кръводарители + мен самия (в срок до 4 август) , да се даде кръв.Ако има желаещи ,моля да се свържат с мен на ЛС или ICQ 240788362 естествено срещу добро възнаграждение .

Не си прав. Няма значение, защото няма значение.

Кръвта взета от тези трима кръводарители няма да се прелива на майка му директно. Просто така работи кръвната банка - на майка му ще прелеят такава група каквато е, кръвта от кръводарителите отива да попълни банката и да се използва за други. Представи си го така - аз съм А, ти си Б - и двамата имаме нужда от кръв, но аз имам трима кръводарители с група Б, ти имаш също трима, но групата им е А. Няма да ни оставят да мрем, щото не можем да си намерим кръводарители от нашата група, я. Кръвта дарена от моите ще прелеят на теб, а на мен ще прелеят дарената от твоите... За това няма никакво значение кръвната група на дарителите. Не се чудете и не питайте каква е групата, а дарете. Ако бях в Пловдив щях да го направя без възнаграждение - цената на дарената кръв е спасен човешки живот, не мисля, че някой може да я плати.

Не си прав. Няма значение, защото няма значение.

Кръвта взета от тези трима кръводарители няма да се прелива на майка му директно. Просто така работи кръвната банка - на майка му ще прелеят такава група каквато е, кръвта от кръводарителите отива да попълни банката и да се използва за други.

Да така е, благодаря за пояснението на ov3rm4n, трогнат съм.

Да така е, благодаря за пояснението на ov3rm4n, трогнат съм.

дигнали са мизата - преди за операция искаха само по 2ма кръводарители. то тва е малко изнудваческо, щото отлагат дори и по-наложителни операции с този мотив - липса на кръводарители.

трябва ли задължително да упоменавам името на получателя в кръводарителския картон или простата хартийка, която дават от центъра върши работа?

метни един ГСМ на лично, и до вторник ще имаш мойто листче. пари не щъ, само карай по-внимателно ;)

Предстои, операция на майка ми, искат ми трима кръводарители + мен самия (в срок до 4 август) , да се даде кръв.Ако има желаещи ,моля да се свържат с мен на ЛС или ICQ 240788362 естествено срещу добро възнаграждение .

Ако имаш грижи с кръвта просто хвани циганите които дебнат пред центъра постоянно. 50 лв на бройка са - минал съм го тоя момент. Даже няма да ти се наложи да те точат теб. Имат си един тиквеник там - води се тартор - бързо ще усетиш кой е. Така проблема ти ще се реши най-бързо

Благодаря много на всички писали по темата тук,също и на Naso и на juji, които ми помогнаха, нямам думи :)

Темата е изчерпана и може да бъде затворена, благодаря още веднъж на форума :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...