Jump to content
BulForum.com

Безжичен интернет

Recommended Posts

Несе лъжете на безжичен интернет! Аз пробвах на това новото поколение на Транс Телеком.... 1oneи резултат еплачевен, от 4 м/бита едвам действат 1 :) Модема е безжичен на Huawei, пълна трагедия ,като спре нета миказват че модема имал проблеми тъй-като вградените му 1 антени са слаби..

Е аз живея на центъра от прозоеца ми се вижда Думаята Джамия и какво от Това... Сигнала е отврат, имампознати на Макстелеком и НексКОм същата боза са, там където живея има само БТК и евроком сМодем... от БТК ми казаха ,че блока бил стар и не гарантирали за качеството на нета , щял да спира ис ега си чакам ЕВрокома... стария познайник,обаче само те са спокритие на Всякъде и така...

Успех ,а колкото до тея Безжичните мрежи ,аз утре си прекратявам договора по взаймно съгласие по-скоро мое! Така че махнете тея мрежи с Уай-фай нет ! Успех

Каква ирония точно под тази тема е темата създадена от pcdoctor82 в нея тоя неговият нет е хвален прехвален а сега след два месеца аааууу не се лъжете,и като гледам бая се е изнервил от тях щом е почнал да оплита думите.Колкото до безжичния интернет пусни си един нормален рутирай го и тва е а колкото до Марково е и там ще дойде време да има свястен нет няма начин :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...