pcdoctor82 Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Несе лъжете на безжичен интернет! Аз пробвах на това новото поколение на Транс Телеком.... 1oneи резултат еплачевен, от 4 м/бита едвам действат 1 Модема е безжичен на Huawei, пълна трагедия ,като спре нета миказват че модема имал проблеми тъй-като вградените му 1 антени са слаби.. Е аз живея на центъра от прозоеца ми се вижда Думаята Джамия и какво от Това... Сигнала е отврат, имампознати на Макстелеком и НексКОм същата боза са, там където живея има само БТК и евроком сМодем... от БТК ми казаха ,че блока бил стар и не гарантирали за качеството на нета , щял да спира ис ега си чакам ЕВрокома... стария познайник,обаче само те са спокритие на Всякъде и така... Успех ,а колкото до тея Безжичните мрежи ,аз утре си прекратявам договора по взаймно съгласие по-скоро мое! Така че махнете тея мрежи с Уай-фай нет ! Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Каква ирония точно под тази тема е темата създадена от pcdoctor82 в нея тоя неговият нет е хвален прехвален а сега след два месеца аааууу не се лъжете,и като гледам бая се е изнервил от тях щом е почнал да оплита думите.Колкото до безжичния интернет пусни си един нормален рутирай го и тва е а колкото до Марково е и там ще дойде време да има свястен нет няма начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.