Kifla Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Случайно някой да знае някакъв добър доставчик на безжичен интернет ? Живея на 15-тина километра от Пловдив и интернетът, с който съм сега е под всякаква критика ! Идеи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 а ясно ли ти е колко ще ти струва техниката за тази 15км връзка ? edit: Доста ! ако се съберете няколко човека от улицата тогава би имало смисъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kifla Posted July 27, 2007 Author Share Posted July 27, 2007 Идея нямам.За това питам Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiire@abv.bg Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 ................ако се съберете няколко човека от улицата тогава би имало смисъл ............................................ ................................и попитайте на тел 032/652965 ................успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Къде живееш се пита в задачата. Аз мога да ти осигуря както техниката така и интернета, но зависи все пак къде живееш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kifla Posted July 29, 2007 Author Share Posted July 29, 2007 В село Марково живея.Вилна зона.Ако случайно местоположението не е проблем, колко горе долу ще ми струва техниката и сравнително бърз интернет ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 до колкото знам langame имат покритие в Марково по същия начин както и в града - т.е. не ти трябва безжична техника,а само кабел. (освен ако сега не си на тях и не ти е добър нета ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kifla Posted July 30, 2007 Author Share Posted July 30, 2007 До колкото пък аз знам има май само един доставчик на интернет в Марково и интернета пак не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
minchoto Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Кво става има ли развитие по въпроса с интернета в Марково. И мен живо ме интересува особенно за вилната зона. БТК няма ли ДСЛ там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 и БТК има и Langame с техните саксии (всместо кутии за switch-овете) са там... Ако толкова искаш безжичен вади 500-600лв и ще ти пусна нет като слънце Link to comment Share on other sites More sharing options...
LokoFan Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 На някой трябва ли му още безжичен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 На някой трябва ли му още безжичен? някой може ли да ми каже какви са цените на NEXCOM за безжичния интернет? ЕДИТ: излезна че тази услуга още не е готова, по думи на nexcom скоро ще тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 ...излезна че тази услуга още не е готова, по думи на nexcom скоро ще тръгнеЗа сметка на това тези вече я предлагат. Питах ги преди 2 седмици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 някой може ли да ми каже какви са цените на NEXCOM за безжичния интернет? ЕДИТ: излезна че тази услуга още не е готова, по думи на nexcom скоро ще тръгне Миналата година април месец ме убеждаваха че до месец ще тръгне тази услуга. Смятай колко са наясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gomi Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Пробвай с Макс Телеком имат доста дале4 връзка извън Пловдив.. поне на 14 км там кадето съм имат Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Как е качеството на Макс Телеком, някой има ли инфо от първа ръка, че мисля да минавам на тях? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marhel Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Как е качеството на Макс Телеком, някой има ли инфо от първа ръка, че мисля да минавам на тях? Днес се вързах към тях. След няколко дни ще мога да си кажа мнението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botev72 Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 И какви са отзивите от нета им? Вече 2 седмици минаха и никакво мнение ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 ОК, вече имам рутер-адаптер Буфало, съответно имам и уайърлез. Въпросът е, че мрежата ми не е защитена. Та ако някой се кънектне, аз ще го усетя ли, ще ми даде ли съобщение системата. На Виста Улт. 32бит съм. Не е проблем и 10 маймуни да се закачат, просто искам да знам дали някой се свързва с интернет чрез мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Начин да разберш дали има вързани към теб има... най-лесно е да правиш мониторинг с някоя програма на ип-тата в мрежата и си готов. Все пак мрежата дори и да я оставиш незащитена... поне рутера си защити, защото има хора, които за спорта ще ти го прецакат, така че да не можеш повече да влезеш и след като ресетнеш фирмуеъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelmr Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Има ли някъкво развитие на въпроса с безжичния интернет в марково? В смисъл има ли доставчик, какъв е пинга и тнт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 не мога да разбера какво се буето у главата за тоя безжичен нет, при положение, че има къде по-добър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petarzzz Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 ami na MAXTELECOM e dobar neta predvid tva 4e e radio i ako nabara6 obhvat nqma problem kadeto i da si nqma kabelqci taxite sa dobri oba4e ako nqma6 obhvat i trqva da ti slagat antena cenite sa debeli togava pone e stabilen interneta za skorosta .... spored nujdite Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelmr Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 не мога да разбера какво се буето у главата за тоя безжичен нет, при положение, че има къде по-добър! Бием се у главата, щото на някои места кабел няма и не може да има. petarzzz питах ги и до марково още няма обхват, което е много странно предвид факта че това е доста развит район. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.