Jump to content
BulForum.com

Въпрос за принтер?

Recommended Posts

Имам HP 1610 all-in-one , което нещо се прецака по механиката и го закарах на сервиз.Там ми казаха,че има проблем по листоподаващото устройство и немогат да поръчат части,защото от HP не произвеждали повече ...Питам някой може ли да ми препоръча някои хубав сервиз за принтери?Също така случайно някои да има такъв принтер на който му е прецакано нещо друго за да го взема за части?Благодаря за помоща!

Занеси го в Jar Computers в Пловдив. Магазина се намира на ул. Гладстон 30 (срещу кино Lucky Cinema).

Ето ти и телефон - (032) 62 33 07. Кажи им, че те праща колегата им от Асеновград. Или ако искаш ми драсни едно лично да се разберем кога можеш да занесеш там принтера, а аз ще им се обадя да ги предупредя.

От там ще го изпратят в София, за сервиз в централния офис. Може да го забавят 10-на дни, но аз скоро пращах принтер с подобен проблем, само че Canon и го оправиха за седмица. Дано намериш начин да си оправиш принтера, пич.

Просто забрави някъде да ти го оправят ако му е скапано нещо :bgrin: . Преди два-три месеца ми изгоря драйвера на главите на PSC 1215 и се помъкнах по сервизите да търся част. Почнах от свестните сервизи и стигнах до места където човещки крак не е стъпвал(като голямата градска тоалетна кино космос например :sick ) и навсякаде ми казваха, че тия принтери са толкова евтини, че не си заслужава да се оправят :blink: . Затова безплатен съвет: и ти си купи нов, ще си спестиш мноооого главоболия!

Имам и платени предложения: имам две механики на такъв принтер като твоя, пиши ПМ ако си заитересуван ;)

• 3 months later...

Здравейте! Реших да ползвам тази тема, за да не отварям нова. Имам комбинирано устройство Canon MP150. Проблемът е такъв - цветовете не излизат такива, каквито трябва да са! Лицето на човек излиза жълто, а на теста на цветовете червеното излиза бледо и на линии, но при печатане само на червено на 100% излиза добре - ярко и точно! От какво може да е това? Пробвах с преинсталиране на драйверите, но няма ефект. :huh: Благодаря! Предложенията за нов са ми известни. Ако имате други - давайте! :)

Пробвай да изчистиш пъпките на мастилницата и от страната на принтера със спирт, ако и това не помогне пусни цяла страница с червено на best quality и пробвай пак :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...