DON_CHEFO Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 нЕма втори като мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 F1 манияк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Баскет маняк мисля Партийка Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 ^ Много педераски аватар Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Малкият и големият чистник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Винаги съм намирал за пуберски, незряли и глупави никове, съдържащи цифри. Особено и разни от сорта на сопол4ето, Митенценценценцето, Го6ко_м и т.н. Гореписалата и тя в това число. Също така типично по женски изхожда от частното към общото. Визирам подписа й. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Уникален е! И много ме радват разни негови постове особено като юрка някой Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Откъде намира време да пише отговори по 20-30 реда и да тества да вразумява невъзможните за вразумяване - не знам.... Иначе много готин, също така специални благодарности за услугата, която ми направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Как не могат да му забранят подписа не знам...толкова много работи...а Алф натикан в десния ъгъл.Срамота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 host->server нещо такова ми минава като му видя ника Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 host->serverнещо такова ми минава като му видя ника На теб като ти видя ника и всеки път се сещам за лубимата ми водка. Smirnoff Green Apple. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Уникален е! И много ме радват разни негови постове особено като юрка някой баси...има ли кой да се вързва на форОмни съждения Дедо, никъФ те няма. 4-та година си поръчвам Ферари за коледа, а получих ФИАТ(че и аз си го платих) да ге. Да не си се объркал при превода На теб като ти видя ника и всеки път се сещам за лубимата ми водка. Smirnoff Green Apple. Как може да пиете зелена ябълка. От това винаги ме боли корем.....ама винаги Иначе няма да забравя, че е човека с ТВ в телефона майна. Доживях и тва да видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 баси...има ли кой да се вързва на форОмни съждения Дедо, никъФ те няма. 4-та година си поръчвам Ферари за коледа, а получих ФИАТ(че и аз си го платих) да ге. Да не си се объркал при превода Как може да пиете зелена ябълка. От това винаги ме боли корем.....ама винаги Иначе няма да забравя, че е човека с ТВ в телефона майна. Доживях и тва да видя Не си видял нищо все още. Следващият път като се видим ще ти покажа новите ми придобивки в мобилната комуникация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Има някво HTC s google. Зариби ме, че е тънко като моя ГСМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Стува ми се фен на италианските коли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 За Ксеона не мога да изкажа някакво обективно мнение, но след като форОма ни го налазиха куп нови лишности, тая тема май ще има смисъл да се вади от нафталина ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Май си прав. Ама те новите още са смотанки, докато ни свикнат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 За горния: Дърво! Абсолютно дърво!... Примерно някой грамаден бук. С огромна корона. И масивен ствол. Дърво, на което спокойно да се облегнеш. Под чиято сянка да починеш. Дърво, което знаеш, че и само на полето ще издържи много бури... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Сякаш двама човека пишат от тоя ник. Днес сякаш чета съвсем различен човек от предните постове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 About Antares : Ако не беше толкова дребнаво заядлив, щеше да е наистина добър човек Но е зодия Скорпион и е нормално да е малко газиран, като цяло мнението ми е положително! About w00x : Точен човек, малко странен понякога, но разбран (Какво ли ще е следващото мнение, ужасТ?!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Ако не философстваше толкова много и не се приемаше чак толкова насериозно би било доста добре. Иначе интересен индивид, поне от "разговорите" ни w00x, след отпуска е нормално да съм по-малко зъл Има време, да понатрупам стрес, малко нерви, едно-друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Беше ми пращал бая готини песнички преди време Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Че се нас*а да пише в тая тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 От доста време не го бях вижал във форума, домъчня ми че не го виждам във футболната секция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Има време, да понатрупам стрес, малко нерви, едно-друго [/color] Да позабързаме нещата ако искаш? Не ме щипи много силно. оп.. edit: относно човека над мен, мисля, че е добро и умно момче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.