INCINERATOR Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Я камилата, я камиларя Мисля, че е на 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Мисля, че е на 17 Господ здраве да ти дава ако ме върнеш пак на 17 преди 6 години бях. Поздрав с Ивана - Като на 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Don_Chefo, дон на малките ракийки и големите цици Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Don_Chefo, дон на малките ракийки и големите цици Ужким чистач, а пък човечето от подписа му много цапа Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Don_Chefo, дон на малките ракийки и големите цици ще ми излезе име сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Ужким чистач, а пък човечето от подписа му много цапа То цапа, пък ние чистим.... труповете Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Ей го де, чистил трупове, рамбо пред него явно не важи, че след картинга ли ги чистиш труповете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Чудя се кой ли набор е нашия любим фен на животните? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Чудя се кой ли набор е нашия любим фен на животните? Аз съм 89, на 20 съм. Какво пък си се зачудил толкова? За да бъда по темата... приятен човек ми се струва! П.П. Можеше да погледнеш в профила ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Мързеше ме да погледна, щото на моменти това което пишеш( не искам да те обиждам ) ми прилича на 14-15 годишни мисли, после пък нещо от сортна на 23-4 ама яко ударил лигата...,та ми беше чудно. Впрочем, ако изключая това, че винаги на базик му коментирам постовете - почти - съм осталан с впечатление, че е с доста разностранни интереси и неконфликтен човек.Нещо достойно за уважение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Мързеше ме да погледна, щото на моменти това което пишеш( не искам да те обиждам ) ми прилича на 14-15 годишни мисли, после пък нещо от сортна на 23-4 ама яко ударил лигата...,та ми беше чудно. Впрочем, ако изключая това, че винаги на базик му коментирам постовете - почти - съм осталан с впечатление, че е с доста разностранни интереси и неконфликтен човек.Нещо достойно за уважение. Благодаря, добре си ме преценил. Никой не ми е искал сериозното мнение за да се изказвам сериозно. - С половин година ме е подминал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Доста точен и свястен пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 До сега не съм писал по негов адрес май, изглежда е фен на сериалчета. П.П. Този път аз наспамих темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Върколака си изпроси една емотиконка. Готин пич иначе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 опел...тва само се чудя тостери ли бяха или микровълнови нещо неестественно ми звучи за марка кола...ммм не тостери май бяха ся сериозно май той си предложи услугите когато си търсех проектор да дойде с мене да ми избере добър евала Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 опел...тва само се чудя тостери ли бяха или микровълнови нещо неестественно ми звучи за марка кола...ммм не тостери май бяхася сериозно май той си предложи услугите когато си търсех проектор да дойде с мене да ми избере добър евала Мисля че е един от хората,които най-много ме кефят в тоя форум и съм много мераклия да пием по една бира(заедно с Пазу ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 опел...тва само се чудя тостери ли бяха или микровълнови нещо неестественно ми звучи за марка кола...ммм не тостери май бяхася сериозно май той си предложи услугите когато си търсех проектор да дойде с мене да ми избере добър евала Ako iska6 s tvoeto AUDI, deto e ebahti kolata, mojem da go probvame s moq toster Na drag, na zavoicheta nema znachenie Ne se cepi za raboti deto ne sa ti qsni Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Хахахахахаха! Ще се опиюваме с Весо скоро на хубаво място с хубави хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 новата му мания (освен заяждането) е да пробутва по някое друго фънки смайли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Ako iska6 s tvoeto AUDI, deto e ebahti kolata, mojem da go probvame s moq toster Na drag, na zavoicheta nema znachenie Ne se cepi za raboti deto ne sa ti qsni да не си боднал някой ГСИ и ЛЕТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Ферари до гроб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Сашко ми прави впечатление, че както в началото на сезона беше готов да организира форумен фен-клуб (с иконостас и олтар) за Митко Бербатов - сега е готов да го линчува ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Пешо, либим та ма!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Пекан е! Ама не е въртян! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Връткали сме го.Ама не сме го пекли, щот много се овлажнява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.