Harlem Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Голфаджия А иначе много ме кефи че е фен на хаус-> аватара рлз Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Голфаджия Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Точно като мен явно смята, че писането с латински букви на български език е порочна практика.Само така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Не спи по нощИте Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 И идея нямаш колко бъркаш - ако е констатация - ама знае ли човек - ако е оферта . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Дали това на снимката е тя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Пичага е - с добри мпечатления съм останал от мненията му п.п тва за ЧернияРицар иначе как става врътката трима да пишем в една и съща минута Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Търпеливо изчаквам да порасне... възрастовата граница я е прескочил, но още нещо не му достига. Време му е майката... Има всички необходими заложби! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 До преди да го видя на живо имах противоречиви мнения за него - от една страна ми е правил впечатление на доста интересен и точен тип, друг път пък тръгне да се зацъцква за глупости... А на форумната среща - гласа не можахме да му чуем Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Успокои ме, че няма да прави глупости щом се качи на колелото за първи път след инцидента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Един от най - смелите мъже, които познавам! Той си знае защо! (Моля се, жена ти да не чете форума! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Коренно си промених мнението за него. Пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 I' Got Da Power Голям фен на бирата като мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 И двамата по-горе са начинаещи в бирената зона Разбира се всяко добро начало е похвално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Цъка Lineage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 И двамата по-горе са начинаещи в бирената зона Разбира се всяко добро начало е похвално Ем ти ни водиш с огромна преднина (все пак годинките ) X :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Зевс рулира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Ем ти ни водиш с огромна преднина (все пак годинките ) X :ph34r: Все още съм на мнение, че предишният му ник беше по-добър и с него владееше силата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Зевс рулира Хаха мирка браво запомнил си името му! хах Все още съм на мнение, че предишният му ник беше по-добър и с него владееше силата ее не съм за подценяване все още я владея. иначе твоя аватар ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Хаха мирка браво запомнил си името му! хах Eee, че как няма. Даже не знам дали не съм чувал и от някъде другаде за коч на име Зевс или поне истории за него. Нещо ми е мъгла тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 И двамата по-горе са начинаещи в бирената зона Разбира се всяко добро начало е похвално Все пак никой не е почнал със стек двулитровки, тренировка му е майката Eee, че как няма. Даже не знам дали не съм чувал и от някъде другаде за коч на име Зевс или поне истории за него.Нещо ми е мъгла тук. Мирката е пич и мъж на място Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Да бъде сигурен,че моята Вектра поне в следващите 50 години няма да ръждяса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Би могло да е вярно, ако беше Ауди с алуиниев корпус Иначе си е чиста тенекия Единствено броните ти ще оцелеят за такъв период, ако са оригиналните ---------------- Млад юзър на ОПЕЛ ми се струва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Модератор дето диша попърс Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 СУЗ МАРИ! Натикаха ми го в носа Притеснява ме факта, че разбира толкова много от тия неща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.