Crazy_Hamster Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Бъдещ доктор Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 член на някаква тайна организация която от доста време се чудя кво точно значи - DEFiANCE Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 член на някаква тайна организация която от доста време се чудя кво точно значи - DEFiANCE Team човека дето си друса шкембето на аватара....кефи много Инак злобил-а е един от редовно пишещите в темата ми за фукни! Заради него открих, че има часовници по 30000 лв! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 и по-повече от 30 000 има , но за жалост за сега се задодоляваме и с по-евтинки иначе по темата вижда ми се уравновесен и спокоен човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Веднъж ме банна от цс Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 струва ми се свестен - поне по постовете му Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 струва ми се свестен - поне по постовете му Винаги като му видя ника си спомням кво си причиних със смирноф Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Винаги като му видя ника си спомням кво си причиних със смирноф Харесва ми, че следи сравнително отблизо НБА, но твърде често постовете му са несъдържателни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 ЕГ Пловдив възпитатик Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 ЕГ Пловдив възпитатик Редил се е 2 пъти за левите крака Иначе сериозно, точен пич ама се хваща на всичко дето му кажеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Редил се е 2 пъти за левите крака Иначе сериозно, точен пич ама се хваща на всичко дето му кажеш. Адският ник - достоен за уважение човек, най-малкото заради ника му. Сдържано поведение. Дразни ме само, че по принцип пише на латиница, но интересно май е прописал вече на кирилица Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 танцуващата мишка винаги ме е радвала като я видя по страниците на форума Белов бъркаш се, не съм от Кършиака Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 танцуващата мишка винаги ме е радвала като я видя по страниците на форума Мисля си че е точен пич..съдейки по постовете му. Готин аватар И все си мисля че е от Кършиака..ама може и да се бъркам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Мисля си че е точен пич..съдейки по постовете му. Готин аватар И все си мисля че е от Кършиака..ама може и да се бъркам.. Ммм не го познавам , ама до ся ми прави само добро впечатление Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 твърди че съм го баннал от цс-а , макар че нямам спомени Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Бахти чалгарския аватар Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 аватара му изглежда някак метълски Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 zlobil е човека с телефоните и часовниците.. признал съм го як вкус има. и аватара цепи мрака Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 zlobil е човека с телефоните и часовниците.. признал съм го як вкус има. и аватара цепи мрака Мисля си, че не мога да се сетя какъв е бил предишният му ник... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 от както съм във форума ника му винаги ми е правил впечатление както и пингвина в подписа му , помагал ми е доста пъти с две думи готин човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Разбира от фитнес Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Човек който разбира как да си прекара добре свободното време,съдейки по аватара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Явно човек разбиращ от физика Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Реал Мадрид+Атака+Фитнес Мания Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Готин пич..Саше,още ли носиш Английската на гърба си по футбол? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.