Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

чисти със seat-a , чисти .. ти ли днеска ми се моташе на обяд по 6ти септември , та не ми отрази клаксона ? :lol:

Много добър опорен халф :lol:

Иначе Сашко ми е направил впечатление на свясно момче, като изключим редките моменти, когато реагира на дребни провокации прекалено първосигнално. Но съм уверен, че ще го надрасте ;]

Ред: Първоголфаджията на форума беше Афекс. Много преди пазу да изгрее на хоризонта Афекс се дърпаше с бакшишите :]

чисти със seat-a , чисти .. ти ли днеска ми се моташе на обяд по 6ти септември , та не ми отрази клаксона ? :lol:

Къв сеат, кви 5 лева. Имам Клио

Xeon-а е пич, в последно време се разписва в тая тема

ще набие пазу :D

Защото се е объркал, едва ли. Ако трябваше да бия всеки, който се обърка, бая зор щях да видя :D

Чудя се дали в тихите летни нощи чува как ръждата яде опелите?

Как не им омръзна да говорят за хората :)

edit: В грешка си... Просто нямах възможност да дойда.

Нещо се уплаши на срещата на форума, на която дойде последния път и от тогава го е страх да се весне.

Бях учуден, че познава BOSS-а и е слушал някои от легендарните прояви на PC-KILLER-а.. Като култовата случка с Вартбурга...

Бях учуден, че познава BOSS-а и е слушал някои от легендарните прояви на PC-KILLER-а.. Като култовата случка с Вартбурга...

Аз с BOSS-a съм бил в едно училище и после и като студенти в една група :)

Иначе на Скорпи мисля, че като може да кара колело отново, ще вземе да се ентусиазира и ще вземе да направи нещо глупаво още първия път като се качи на него.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...