sek800 Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Скоро ще става баща май.Да е жив и здрав,той,жена му и детето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick8 Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Пламката...луд фен на Опел Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Пламката...луд фен на Опел От наще е!!! BMW rulz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Аватара яко кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Мащно X-Files...истината е някъде там :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Фен ми е Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 И аз съм му фен на оня отгоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 И аз съм му фен на оня отгоре. Какичка . Обича шоколад и по този повод скоро ще и взема нещо специално . Има и много готина пясъчна рамка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Ако беше тука zlobil щеше веднага да каже "модилатор" ама не е. Еми като гледам по темите много свестен човек ми се струва, дано не греша.Пък и щом ще носи шоколади на съфорумци, може ли да е лош човек това?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Английската рулира...все хубави хора излизаме оттам и няма как да е иначе Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Кои по-рано кои по-късно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Седи до печката маай луканка и чакай да дойдат Дедо Мраз и снежанка ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Горд представител на собствениците на ГОЛФ. Направо им е като рекламно лице . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Не знам защо , обаче си го представям с корейски черти ... светла кожа , дръпнати очи Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Не знам защо , обаче си го представям с корейски черти ... светла кожа , дръпнати очи Направо ме разби. Светла кожа си уцелил. Сини очи са, но не са дръпнати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Как точно са сини Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Надявам се на другата форумна среща да си спомня,че вече сме се запознавали Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Надявам се на другата форумна среща да си спомня,че вече сме се запознавали Не мога да разбера на процесорите ли е фен или на филма? Как точно са сини Това беше измежду въпросите изискващи отговор от нобелов лауреат по генетика предполагам... Някой усеща ли че ми иде отвътре да се заяждам с пазу или само на мен ми се струва така... обаче като че ли той си го търси просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Не мога да разбера на процесорите ли е фен или на филма?Това беше измежду въпросите изискващи отговор от нобелов лауреат по генетика предполагам... Някой усеща ли че ми иде отвътре да се заяждам с пазу или само на мен ми се струва така... обаче като че ли той си го търси просто Мисля че съня ти идва малко тея дни , месеци , години Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Част от черната хроника по пътищата. Или поне бърза натам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Част от черната хроника по пътищата. Или поне бърза натам. Смеховката му е един път Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 never mind... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 WTF котка Понякога не го разбирам какво иска да каже. Като сега например. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Понякога не го разбирам какво иска да каже. Като сега например. o wtf Отговорил съм на грешния пост Така става като първо се сяда във форума, а не до кафеварката. Нещо се обърках и не знам защо реших че поста на host е последен и за тва написах wtf котка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Мау! Не мога да съм на всякъде.Като всяка добра котка имам да спя поне 2/3 от деня( минимум ) По темата - горния ме е разкрил...хм...ще трябва да направя като всяка истинска котка...да се преструвам, че нищо не е станало Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.