Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Трябва да походи малко на фитнес! :)

Psihara^^, няма такава опасност! Живея в кооперация! :P Иначе за фитнеса го казах съдейки по аватара! Може да не е той, а може и да е изглеждал така преди години - не искам да го обидя!

А за металика - да, нещо такова - аз и още няколко десетки милиона хора по Света мислим така. Колко сме прости, нали?

Стасьо ако иди още малко на фитнес и ша ти бутне блока. И без тва сте на 2 тераси разстояние...

anywayz: мисли, че металика свирят хубава музика :lol:

Много бързо забегнаха от последната среща. Трябва нещо глоби в бири или такова да им се наложи ;)

Това, че не разбира Айнщайн, не означава, че Айнщайн е глупак пишещ безсмислици :pirate

Кара кола чиято емблема символизира женски полов орган. Грам не разбира от гуми :lol:. С много добре мнение съм за него :rolleyes:.

Едвали има по отзивчив човек в този форум от него :)..и ся като се по стопли ше ме кара да ядем едни вкусотии :)

Едвали има по отзивчив човек в този форум от него :)..и ся като се по стопли ше ме кара да ядем едни вкусотии :)

Може да ги ядем и без да се е стоплило ;).

Разбира от музика. Има уникални парчета в архива си. Имам една малка част от тях :P.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...