Grimjaur Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Това на Letalis< предполагам, се отнася за мен. Май не беше активен доста време, но доколкото помня не ме е дразнил много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Искам да ми обясни как се разбива полицейски кордон, защото аз имам някакви идеи, та да видя дали съм на прав път... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Като имам предвид каква музика слушаш, ако изгелдаш малко по-внимателно "Refuse,resist",мисля, че ще схванеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Откачен даскал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Ммм нищо лично ама е с кофти психика на шофьор на голф..а и обеснява на дълго и широко кво правел с приятелката му. Което лично на мен не ми допада п.с ** Просто не харесвам голфчетата а и хората които се напъват с тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Все се чудя - отде му иде ника... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Става прекалено рано Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Малеее, ти си бил с 2 години по голям от батко! Абе, къде е батко? Ааа, ето го спи тука до мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 И той е от отбора фенове на металика Ммм нищо лично ама е с кофти психика на шофьор на голф..а и обеснява на дълго и широко кво правел с приятелката му. Което лично на мен не ми допада п.с ** Просто не харесвам голфчетата а и хората които се напъват с тях Мога да се напъна и с мицубиши лансър ево ако искаш или с едно симпатично лексусче ... голфа е всекидневната кола Относно приятелката ... скромността е за хора , които нямат други качества Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 И той е от отбора фенове на металика Мога да се напъна и с мицубиши лансър ево ако искаш или с едно симпатично лексусче ... голфа е всекидневната кола Относно приятелката ... скромността е за хора , които нямат други качества С последния лаф за скромността го признах. Пък и голфа си е много готин за градска кола( стига да не е мой и да го пържа като за последно ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Ииии имам чувството че той е един от хората тук , дето ма мразят най-най-най-много Като отворихме темата за голфове .. няма начин да не споделя една реклама точно на golf 2 Forever Young Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Ах, колко заблуден младеж.Аз съм толерантен и не мразя никого докато не почне умишлено да ми създава дискомфорт( т.е. докато те засрещна да правиш ляв или се опиташ да ме прегазиш като пешеходец на някоя пътека ). А за голфове, един от добрите ми приятели има точно Мк2, бял, 4 врати и колата му е в по-добро състояние от на повечето хора.Даже ми е густо като ме качи в нея( кара малко като луд приличаме си ).Ама аз лично не бих притежавал голф просто. Едит: Нали знаеш, че тоя ти пост долу ще ми стане подпис :D А, това в най-положителен аспект.Вярвам, че всички собственици на Голф трябва това да им е идеала, а не някакви каруци с 1000 лепенки, диодчета, спойлери от каквото падне и ремуси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Eдинственото дето не ме кефи в голфа , тва е че както е ся зима , като влеза сутрин в колата и вътре се оказва че е по-студено , отколкото вънка Иначе винаги съм си харесвал голфчетата .. особено 2ките .. мечтата ми е за бял gti с четири фара , спойлер , червен кант на предната решетка и червени 15ки джанти bbs .... а да .. и да има оборотомер , вместо часовник пп. Ок Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Все се чудя - отде му иде ника... Фен съм на сериала Бригада. И той е от отбора фенове на металика Мога да се напъна и с мицубиши лансър ево ако искаш или с едно симпатично лексусче ... голфа е всекидневната кола Относно приятелката ... скромността е за хора , които нямат други качества АХАххахаахахахахахаах! Добре голфа ти е всекидневната кола, имаш лансър ЕВО и лексус. Аз спирам срази ме от рано Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Фен съм на сериала Бригада.АХАххахаахахахахахаах! Добре голфа ти е всекидневната кола, имаш лансър ЕВО и лексус. Аз спирам срази ме от рано Просто казвам , че тва че съм най-малкият член от семейството и че карам най-старата и бавна кола , не означава че не мога да си премеря пишката с някой , като ползвам колата на друг член от семейството ми Просто не ми се иска , тъй като не избивам комплекси ПП. И аз съм фен на бригада и като ти видях ника , първо се сетих за Саша Белов . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Последно време влюбен и загубен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 От много време се чудя момче ли е или момиче Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 От много време се чудя момче ли е или момиче Май малко е чел форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 От когато съм се регистриал не си е сменил аватара, може и да бъркам... обаче така ми е останал в главата с този аватар и в момента това ми прави впечетление у него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Че то си нормално човек да не си сменя аватара. Толкова вълци, кучета и прочие...знам, че има проблеми със съня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Харесва BMW X6... има вкус според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Мрази дядовци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Фен на Хаус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Направил е оптичен тунинг на голфа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.