Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

Това на Letalis< предполагам, се отнася за мен. ;) Май не беше активен доста време, но доколкото помня не ме е дразнил много...

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Искам да ми обясни как се разбива полицейски кордон, защото аз имам някакви идеи, та да видя дали съм на прав път... :devil

Като имам предвид каква музика слушаш, ако изгелдаш малко по-внимателно "Refuse,resist",мисля, че ще схванеш.

Ммм нищо лично ама е с кофти психика на шофьор на голф..а и обеснява на дълго и широко кво правел с приятелката му. Което лично на мен не ми допада ;)

п.с ** Просто не харесвам голфчетата а и хората които се напъват с тях :)

И той е от отбора фенове на металика :)

Ммм нищо лично ама е с кофти психика на шофьор на голф..а и обеснява на дълго и широко кво правел с приятелката му. Което лично на мен не ми допада ;)

п.с ** Просто не харесвам голфчетата а и хората които се напъват с тях :)

Мога да се напъна и с мицубиши лансър ево ако искаш или с едно симпатично лексусче ;) ... голфа е всекидневната кола

Относно приятелката ... скромността е за хора , които нямат други качества :)

Мога да се напъна и с мицубиши лансър ево ако искаш или с едно симпатично лексусче ;) ... голфа е всекидневната кола

С последния лаф за скромността го признах.

Пък и голфа си е много готин за градска кола( стига да не е мой и да го пържа като за последно ).

Ииии имам чувството че той е един от хората тук , дето ма мразят най-най-най-много :bgrin:

Като отворихме темата за голфове .. няма начин да не споделя една реклама точно на golf 2 :)

Forever Young :)

Ах, колко заблуден младеж.Аз съм толерантен и не мразя никого докато не почне умишлено да ми създава дискомфорт( т.е. докато те засрещна да правиш ляв или се опиташ да ме прегазиш като пешеходец на някоя пътека ;) ).

А за голфове, един от добрите ми приятели има точно Мк2, бял, 4 врати и колата му е в по-добро състояние от на повечето хора.Даже ми е густо като ме качи в нея( кара малко като луд :) приличаме си ).Ама аз лично не бих притежавал голф просто.

Едит: Нали знаеш, че тоя ти пост долу ще ми стане подпис :D :D :D А, това в най-положителен аспект.Вярвам, че всички собственици на Голф трябва това да им е идеала, а не някакви каруци с 1000 лепенки, диодчета, спойлери от каквото падне и ремуси.

Eдинственото дето не ме кефи в голфа , тва е че както е ся зима , като влеза сутрин в колата и вътре се оказва че е по-студено , отколкото вънка :lol:

Иначе винаги съм си харесвал голфчетата .. особено 2ките .. мечтата ми е за бял gti с четири фара , спойлер , червен кант на предната решетка и червени 15ки джанти bbs :bgrin: .... а да .. и да има оборотомер , вместо часовник :D

пп. Ок :D

Все се чудя - отде му иде ника...

Фен съм на сериала Бригада.

АХАххахаахахахахахаах! Добре голфа ти е всекидневната кола, имаш лансър ЕВО и лексус.

Аз спирам срази ме от рано :woot :lol: :lol:

Фен съм на сериала Бригада.

АХАххахаахахахахахаах! Добре голфа ти е всекидневната кола, имаш лансър ЕВО и лексус.

Аз спирам срази ме от рано :woot :lol: :lol:

Просто казвам , че тва че съм най-малкият член от семейството и че карам най-старата и бавна кола , не означава че не мога да си премеря пишката с някой , като ползвам колата на друг член от семейството ми :)

Просто не ми се иска , тъй като не избивам комплекси ;)

ПП. И аз съм фен на бригада и като ти видях ника , първо се сетих за Саша Белов :) .

От когато съм се регистриал не си е сменил аватара, може и да бъркам... обаче така ми е останал в главата с този аватар и в момента това ми прави впечетление у него.

:)

Че то си нормално човек да не си сменя аватара.

Толкова вълци, кучета и прочие...знам, че има проблеми със съня.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...