Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

свръх секретен агент внедрен с прякор дядо мраз в обществото ни , разработва софтуер за масово поразяване а в свободното си време обича да спори по всякакви теми като тайното му оръжие е да те отегчи до смърт с дъъъълги постове . пс няма вкус за коли .....

шегата настрана , начетен човек който бих се радвал да познавам и в реалният живот. :)

Хихи разконспирира ме :lol:

За коли ще поспорим някой път но искам бира на масата!

Иначе за него - фен съм му и доста пъти съм се радвал на негови постове... особено култовия за "какво искат жените" няма да го забравя скоро :D

Радва ме дядото , кефи ме как се заяжда и бая смях ми прави на моменти :D

Злобил е пич, ама понякога в цикъл

Дядо Мраз е ... трън в гъза като иска :lol: , само дето моя гъз има броня . Иначе ме радва и аз бих искал да го познавам в реалния живот

А томахавката .. не ми се обсъжда , винаги като отворя тая тема и последния пост е негов , като изключим снощи че по невероятен късмет засякох shalome , която пък е готина от своя страна :bgrin:

Той е навсякъде, предишният му аватар повече настроение ми вкарваше от този.

Изглежда веселяк човека, не го познавам лично.

Прекалено много време отделя на "спамърските" теми във форума.

:)

Аватара и рулз и ме кефи понякога кви мизантропски постове удря :)

Леко откачен, интересен, забавен, кефи ме още от руската едно време и най-важното е че ме зариби по Fear Factory :lol: :punk Само понякога мн се прави :P

2рия най - велик дървен философ / заяждач / трън в гащите или кой както си му вика!

От кал да си, Иван да си!

Ценен кадър! Кара ме да се замисля чат пат... ей сега примерно стоя и се чудя кой ли е първия най-велик дървен философ :confused

Винаги съм искал да го напиша... деца, той съществува.

Много приятен човек и ако мога ще му отвърна на поканата да седнем на маса за по чашка.

Другия философ е мобо, поне за него се сещам.

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...