Shalome Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Върколак Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Не е лош човек. Има и убаф аватар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Не е лош човек.Има и убаф аватар. Доста често пише тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Снимал ме е докато работя и си е сложил моя снимка за аватар Който му стиска пак да не слуша догодина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 свръх секретен агент внедрен с прякор дядо мраз в обществото ни , разработва софтуер за масово поразяване а в свободното си време обича да спори по всякакви теми като тайното му оръжие е да те отегчи до смърт с дъъъълги постове . пс няма вкус за коли ..... шегата настрана , начетен човек който бих се радвал да познавам и в реалният живот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Хихи разконспирира ме За коли ще поспорим някой път но искам бира на масата! Иначе за него - фен съм му и доста пъти съм се радвал на негови постове... особено култовия за "какво искат жените" няма да го забравя скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Радва ме дядото , кефи ме как се заяжда и бая смях ми прави на моменти Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Злобил е пич, ама понякога в цикъл Дядо Мраз е ... трън в гъза като иска , само дето моя гъз има броня . Иначе ме радва и аз бих искал да го познавам в реалния живот А томахавката .. не ми се обсъжда , винаги като отворя тая тема и последния пост е негов , като изключим снощи че по невероятен късмет засякох shalome , която пък е готина от своя страна Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Той е навсякъде, предишният му аватар повече настроение ми вкарваше от този. Изглежда веселяк човека, не го познавам лично. Прекалено много време отделя на "спамърските" теми във форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Забелязал съм, че е културен човек. Не ми е направил лошо впечатление досега. Не го познавам лично, но ми се струва добър човечец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Спамър. И изглежда като някаква неспасяемо неконфликтна личност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Аватара и рулз и ме кефи понякога кви мизантропски постове удря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Чакам го на мийтинга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Чакам го на мийтинга. Адаша много ме радва с постовете си...пич ми изглежда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 И него го чакам на мийтинга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Леко откачен, интересен, забавен, кефи ме още от руската едно време и най-важното е че ме зариби по Fear Factory Само понякога мн се прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 все ми напомня на заведението с неговото име... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Явно фен на добрия алкохол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Явно не разбира от алкохол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 има най-безличното и тривиално име на света... иван... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Свързвам го единствено с мечката на аватара му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 порастна в тоя форум... буквално. браво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 2рия най - велик дървен философ / заяждач / трън в гащите или кой както си му вика! От кал да си, Иван да си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 2рия най - велик дървен философ / заяждач / трън в гащите или кой както си му вика! От кал да си, Иван да си! Ценен кадър! Кара ме да се замисля чат пат... ей сега примерно стоя и се чудя кой ли е първия най-велик дървен философ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Винаги съм искал да го напиша... деца, той съществува. Много приятен човек и ако мога ще му отвърна на поканата да седнем на маса за по чашка. Другия философ е мобо, поне за него се сещам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.