PSYCHOSIS Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Последният човек от форума, който съм виждал live. Тогава не беше чупен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Много як аватар от къде ли е Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Чудно ми е защо под аватара пиеш Diseased, а не Ill? Edit: Това пеше за пред един пост, а за горния ... ами щом е фен на кралско белите значи е свестен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Хоста кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Anime fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Чакам да ме уреди с някоя от колежките му. 1 по - конкретно... Но може и други 6-7... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Понякога наистина започвам да се съмнявам дали му няма нещо. Ванката е готин и точен. Иване дано да те огрее с колежката му. И незабравяй че на коледа стават чудеса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Понякога праска по-голям офтопик и от мене , иначе не мога да кажа нещо лошо за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Тва aZrud като го прочета и винаги го асоциирам с изрод Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Струва ми се пичага,а и аватара му ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 понякога като го видя и първата ми асоциация е ксенон, дръг път неон Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Нищо не разбира от процесори, само това мога да му кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Нищо не разбира от процесори, само това мога да му кажа Нищо не разбира от програмиране . Не се познаваме лично с него, но се надявам един ден това да се промени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Нищо не разбира от програмиране .Не се познаваме лично с него, но се надявам един ден това да се промени. Най-вероятно ще се промени - очаквам да стане редовен участник в събиранията ---------- Иване покрил си се здраво - кога ще седнем пак на софра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Най-вероятно ще се промени - очаквам да стане редовен участник в събиранията Може, ама си изпих уискитата сам докато се наканиш да ги дегустираш... Майтап бе Уили, не съм още, но докато ви дойде музата може и да свършат Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Фен на бира с кебапчета. Но не знам кое предпочита да е в повече - бирата или кебапчетата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Не го кефи темата за "това или онова" но кой ли го слуша Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Ми точен пич.Много помага в темата за незнайните песни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Прати ми една песен, която много търсех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Струва ми се че ника му идва от някоя игра а може и да греша Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Фен е на най-великия отбор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Пич е , ма нещо много се е объркал с тоя Реал М. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalome Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Пада си по томахавки...или те по него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Всъщност ако не искаш Мира, ще получиш Милко Калайджиев, но и така става Чудя се това на аватара надолу голо ли е или не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalome Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 А ти като мислиш за голо гледаш ли все надолу Това е картина на Ройо и всъщност е ангел, а те са безполови, така че сигурно не представлява интерес за теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.