BlackGuardian Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Водка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 хубави неща му мисля Много се обичат с Psihara^^ BlackGuardian ... Мисля си колко време е прекавал в s0s.bg и колко дота е изиграл там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Не може да шофира щото пилотирам започна да гледа правилния спорт Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Stasio Сериозен пичага , който доста време не съм виждал . Мога да го похваля за добрата памет ! DON_CHEFO ще ми се да се запознаем и да видя италиянската ракета Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Stasio Сериозен пичага , който доста време не съм виждал . Мога да го похваля за добрата памет ! DON_CHEFO ще ми се да се запознаем и да видя италиянската ракета В ютюб има ракети. Аз имам "миксер" под капака Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 uzito е готин пич, отдавна не сме се виждали, трябва да си кажем по едно-две наздравета дон чефо като цяло ме кефи, но понякога май доста попрекалява със слагането на пиетдестал на италианските коли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Вчера се натресох на гаджето му, без да зная че са се разделили... Изядох доста криви погледи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 uzito е готин пич, отдавна не сме се виждали, трябва да си кажем по едно-две наздравета дон чефо като цяло ме кефи, но понякога май доста попрекалява със слагането на пиетдестал на италианските коли секта майна. не съм виновен. ама като гледам и ти си член само, че в друга сграда (майтап да става ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 секта майна. не съм виновен. ама като гледам и ти си член само, че в друга сграда (майтап да става ) Много пяна има в това пияно момче базик да става точен пич който ври и кипи ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Сигурно има пит бул? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Пичага , останал съм с добро впечатление и никога не ме е издразвал със свой пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Пичага , останал съм с добро впечатление и никога не ме е издразвал със свой пост Мерси,подобно.Смятам същото и за АБС-то.(незнам що му викат така ама..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Хем фен на Sony, хем юзър на Nokia - които и двете са супер -, а пък е фен и на OPEL Едит: Ако смена аватара с червенокоси каки, облегнати на M3 CSL какво ли ще се пише за мен :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 фен на котки Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Като му погледна аватара и винаги се сещам за "харем" , просто с това правя връзката с тоя човечец вече ... набива на очи из между повечето . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Мнооого мрънка и се оплаква...., никакъв позитивизъм не виждам в него Ред/ Да, от филма "Канадски полицай" (май така се казваше ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Мнооого мрънка и се оплаква...., никакъв позитивизъм не виждам в него Тоя аватар откъс от филм ли е?!Много ми е познат и винаги като ти видя аватара се чудя Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Ами не, не е от канадски полицай.Филма е за холандската полиция ама не се сещам точното име. А по темата, сещам се за 3-те Х филма и за обозначенията върху розовите филми . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Пич е като цяло и има смислени постове.Незнам що не харесва опел,ама ми е интересно какво кара? П.П. Филма е за шведската полиция и се казва Ченгета(Kopps). Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Пич е като цяло и има смислени постове.Незнам що не харесва опел,ама ми е интересно какво кара? П.П. Филма е за шведската полиция и се казва Ченгета(Kopps). Аватарът му ми е много познат. Колата ми е Опел . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Човекът с Картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Точен пич - наборче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Кофти отбор е избрал Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 И аз това му викам! А за Белов - явно сме и от един отбор, освен, че сме от един квартал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Готин образ. Въпреки, че ми се е случвало доста му се дразня. Ама то за мен е нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.