Curunir Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Дали ако направят The Elder Scrolls да може да се играе в мрежа, ще го видим някога в реалния свят или във форума ? О, не, не, няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Видях те на една снимка онзи ден и се оказа, че муцуната ти ми е позната Значи все пак може да сме се виждали на някоя "масовка". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Zat ist unpossible! Сефте отидох преди 2 седмици на среща с хора от форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Zat ist unpossible! Сефте отидох преди 2 седмици на среща с хора от форума. Май веднъж му обърках гаджето му с това ,че той има дете Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Много изпити има тва момче, само учи, от тях не може да дойде да пием по една малка ракия. Стоянчо колко изпита имаш на семестър 10? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Като видях какво е написал се сетих, че аз имам точно 10 изпита до дипломиране и трябва да ги взема до юни месец догодина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Нещо са беше позатрил...Или аз не съм чел внимателно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 До колкото чета постовете на останалите май малко хора във форума могат да му се опрат на пиене Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 До колкото чета постовете на останалите май малко хора във форума могат да му се опрат на пиене Май май има мераци да става конкуренция на Психара по заяждане с потребители...обаче адашчето е набър оне Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Видях те на една снимка онзи ден и се оказа, че муцуната ти ми е позната Значи все пак може да сме се виждали на някоя "масовка". Двамата сте учили в едно и също училище xXx - весели се доволно много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Ми свястна ми струва копчалъка...В понеделник, като се запознаем, ще си покаже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Мисля си... Как може да преподава Български език в някое училище ? Имам чувството че като е влизал в часовете и е било изключително тихо Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Пич с които от бая време не сме се виждали Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 ще си позволя да кажа не само за единия ами за двамата над мен - готини пичове много са точни и върви приказката Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 ще си позволя да кажа не само за единия ами за двамата над мен - готини пичове много са точни и върви приказката Фен на Смирноф Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Аватарът му винаги ме разсмива Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Кефи ме снимката на аватара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Мен пък твойта ме плаши! Това оЧо :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Заеби ученето, учи ебане Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Готин е! Има си много хобита. Ама аз това май вече съм го казвал тук. Нищо. Повторението е майка на знанието. /edit: netrootbg, благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Готин е! Има си много хобита. Ама аз това май вече съм го казвал тук. Нищо. Повторението е майка на знанието. Голям фен на Металика и един от най - редовните тук. Само позитивни неща мога да кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Един от готините хора в тоя форум. Крие доста фокуси в ръкава а и в багажника Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Нещо е започнал да държи много лабаво и ще изпусне гроздобера Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Готин пич, защитаващ навсякъде българщината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Мрази Христолов , мой човек , важното е , че вече се освободихме от селския Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.