Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply
Zat ist unpossible!

Сефте отидох преди 2 седмици на среща с хора от форума.

Май веднъж му обърках гаджето му с това ,че той има дете :lol:

Много изпити има тва момче, само учи, от тях не може да дойде да пием по една малка ракия. Стоянчо колко изпита имаш на семестър 10? :lol:

Като видях какво е написал се сетих, че аз имам точно 10 изпита до дипломиране и трябва да ги взема до юни месец догодина!

До колкото чета постовете на останалите май малко хора във форума могат да му се опрат на пиене :D

До колкото чета постовете на останалите май малко хора във форума могат да му се опрат на пиене :D

Май май има мераци да става конкуренция на Психара по заяждане с потребители...обаче адашчето е набър оне :lol: :punk

Видях те на една снимка онзи ден и се оказа, че муцуната ти ми е позната :) Значи все пак може да сме се виждали на някоя "масовка".

Двамата сте учили в едно и също училище :)

xXx - весели се доволно много :D

Ми свястна ми струва копчалъка...В понеделник, като се запознаем, ще си покаже :)

Мисля си... Как може да преподава Български език в някое училище ? Имам чувството че като е влизал в часовете и е било изключително тихо :)

ще си позволя да кажа не само за единия ами за двамата над мен - готини пичове много са точни и върви приказката :)

Фен на Смирноф :punk

Аватарът му винаги ме разсмива :)

Готин е! Има си много хобита. Ама аз това май вече съм го казвал тук. Нищо. Повторението е майка на знанието.

/edit: netrootbg, благодаря! :)

Готин е! Има си много хобита. Ама аз това май вече съм го казвал тук. Нищо. Повторението е майка на знанието.

Голям фен на Металика и един от най - редовните тук. Само позитивни неща мога да кажа.

Един от готините хора в тоя форум. Крие доста фокуси в ръкава а и в багажника ;)

Мрази Христолов , мой човек , важното е , че вече се освободихме от селския :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...