UzITo Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Върл фен на Ферари и доста докачлив на тази тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Върл фен на Ферари и доста докачлив на тази тема имам странно чувство, че си падаме по един стил музика - тип силиконови мадами по Планета, но може и да бъркам А за горното е много прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Аз съм музикална "к*рва", всичко слушам зависи най-вече от компанията . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Има узи :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Имам невероятен мерак да му дължа бири! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Имам невероятен мерак да му дължа бири! Ами щом имаш нека Познах ли за акта ? бтв. Ч.Р.Д Всичко най-хубаво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Има вълнуващи интереси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Ако съдя по интересите харесва баскетбол , от наще хора е И като гледам снимката имам чувството , че съм я мяркал някъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Напоследък е станал доста заядлив Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Добре пренася(т) гардероби . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Добре пренася(т) гардероби . Човека който бие повечето хора тук с изминати километри за период време [момчета дайте да му купим гуми ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Човека който бие повечето хора тук с изминати километри за период време [момчета дайте да му купим гуми ] Има желание да ми купи гуми . Точно навреме. Тъкмо днеска получих офертата . Харесал съм си Bridgestone Potenza RE050. Мислих сам да си ги взема, но ако проявиш желание... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Има желание да ми купи гуми . Точно навреме. Тъкмо днеска получих офертата . Харесал съм си Bridgestone Potenza RE050. Мислих сам да си ги взема, но ако проявиш желание... Имам да му връщам услуга, освен и аз да помогна с гумите. Колко стажантски заплати ще ми трябват? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Имам да му връщам услуга, освен и аз да помогна с гумите. Колко стажантски заплати ще ми трябват? Ок влизай като начало с 5 лв По темата : нямам мнение още надявам се скоро да оформя ( за сега свежо мнение ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Питбула кефи , преди пишеше доста цветни пожелания всяка сутрин , ама вече ги няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
abortivus Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 кафяваватарнакойтотищонемогамуразбера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Ам.. аз съм на аватара По темата , втория цитат от подписа му ме радва :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Трябва да е философ , явно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Тва момче е завладяно от тия изтории за вълци и сякви подобни Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Явно харесва Реал(М).Иначе не е лош човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Явно харесва Реал(М).Иначе не е лош човек. Явно фен на опел...срещал съм му мнения из Автомобилния раздел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Май на него трябваше да пращам модели за татоси...Като ми мине махмурлука, ше ги изровя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 The spam is strong with this one! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 lamer, you are Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 The spam is strong with this one! Понеже скорпа се вмъкна докато пишех, да до уточня And in this one too :) Дали ако направят The Elder Scrolls да може да се играе в мрежа, ще го видим някога в реалния свят или във форума ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.