w00x Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Who the hell is that guy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Разбира от дизайн и не само Много точен човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Пич на мЕсто - и е фен на Юнайтед, ако не бъркам Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Много врява вдигаш напоследък покрай Бербо, бе Сашо. Всичко хубаво и аз съм доволен, и аз имам надежди, ама ти се разсипа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Опасен централен нападател :Р И много готин събеседник - помня един култов "мач" на гребната, както и култовото прибиране в потоп ;] Жоро е пич отвсякъде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Заяжда се със всеки, безпричинно най-често Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Сподвижник на добра кауза !!! ...:::Не разбирам шльокавица!:::... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Много ме радва какъв подпис има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Много компетентен на военна и историческа тематика , като цяло мнението ми е повече от добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Много компетентен на военна и историческа тематика , като цяло мнението ми е повече от добро Maй преди беше рапър, а сега изглежда, като че слуша Слипнот Обожава кратките постове, съставени от максимум едно просто изречение. Най-активен в тази тема от всички във форума. Той си знае защо му харесва толкова да се изказва за "човека над него" Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Спря да идва по форумните сбирки, не знам защо, иначе е много готин човек, с много добро чувство за хумор Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 С тях ми върви наздравето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Хубаво нещо е написал в подписа си , всеки ако го погледне преди да се качи в колата (всеки разумен човек искам да кажа) ще му стане по-добре после . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 само вълци са му в главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Само кражби са му в главата :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Е тва не е човешко, да ме изпревариш с някви секунди хмм за Белов кво да кажа, човекът кебабче+бира Така по - добре ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Все още не мога да разбера кво представлява аватара му Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Е тва не е човешко, да ме изпревариш с някви секунди хмм за Белов кво да кажа, човекът кебабче+бира Къде е кебабчето ? Все още не мога да разбера кво представлява аватара му Нито пък аз твоя.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Мисля , че е голям фен на кебабчета , обаче си е махнал хубавата сигнатура (предишната или по-миналата) , а така не бива ... това на картинката е ичиго от блийч анимацията . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 кебабче+бира Къде е кебабчето ? кебабчета Пише се КЕБАПЧЕ мамка му! Иначе Малкият Стенли тотално изпляска с тия вълци.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 А малкия Рапторчо покрай алпинистченца... EDIT: @Xeon Ъ? Сигурно си имал предвид Рапторчето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Голям Lineage фен ми се струва,понеже доста често пише в темата на форума за тази игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Не мога да разбера аватара му по повод серияла ли е, или просто изобразената буква е и начало на ника му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Пясъчният човек е тук . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Непрестанно се старае да привлича внимание. И си умира от щастие, ако успее. Ред: Басирам се, че ще се напъне да напише отговор, коментирайки ме колко не го харесвам и как само се заяждам Ред2: Куру, аз им викам скорпионски настроения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.