Defekt Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Некав гангстер го раздава Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Ми не знам какъв е но го поздравяма с 1001 со пост. Като шехиризада е това момче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Абре не е от редовните писци във форума, но по спомен съм му засичал много хинтелигентно написани поустове...ще трябва да е учен човек, пък и тази физика в ника навява ми за: офф/Стефчо, Стефчо...Цяло ТУ тебе чака/офф Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Ми аз досега като съм чел постове доста проиндийски насочена ми се вижда то няма лошо де Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 нЕкъв психоаналитик го раздава , щом го влече няма лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Като видя аватара му се сещам колко време съм прекарал пред Conker's Bad Fur Day Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Свестен човек е , става лаф с него , а и е нощна птица , но пък нямам късмета да го познавам ... поне поранормалното се върти около нас вече . п.п. Курето също е към паранормалното с гълъбите му . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Необяснимо за мен завършва всичките си постове с една и съща емотиконка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Сещам се че не си е сложил аватар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 ника му наподобява харем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Може да обича да си покрадва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Изостава с бирата Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Изостава с бирата Не съм го виждал 2 месеца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Иване купих си 500ГБ ХДД и съм решил един партишън твърдо отделен за Линукс И ще те очаквам да изпием разни ледени бири докато го слагаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Иване купих си 500ГБ ХДД и съм решил един партишън твърдо отделен за Линукс И ще те очаквам да изпием разни ледени бири докато го слагаме Утре или в четвъртък евентуално може да съм на линия :ph34r:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Що бе Рапторе да изоставам? Даже сега лятото вечер се подкрепям доста. По едно време дори се бях зарибил да си взема машина като твоята ама се отказах. Иначе съм си казвал мнението: пичага ха в това число и нетруут Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Не мисля изобщо за човека над нас ве, само за farrell си мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Ебаси пича оО Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 женкар междо другото само неказвайте неграмотен то се знае целия форум тва ми натяква кажете нещо друго и аз съжелявал че съм пропуснал тея години ама иначе съм добро момче Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 май някъде го определиха кът емо , ма деа знам емотата май не пукат трева иначе забавлява Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 май някъде го определиха кът емо , ма деа знам емотата май не пукат трева иначе забавлява От време на време пуска много болни постове и прави много смях Другото , което е , че някой ден трябва да му посетя заведението Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Първото, с което си правя асоциация е Тони Хоук :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Много я уважавам заради това, че слуша WT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 ABICEEEEEEEEEEEEE, колоездач! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Явно се справя с ютия както аз с цигулка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.