Harlem Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Мяса на някой инспектор абе разбирач с две думи Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 на инспектор Дюдю... бухахахаха Харлем си е талибан, па ако ще и от Harlem Globetrotters да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Има известни познания върху street basketball което ми харесва сега ако и излезне някой фен направо да идва да играйм.Иначе по-скоро инспектор Гаджет P.S.Този сайт ми е познат доста добре но все пак благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 айде още един къс пас ахахаха ше излезе че блъска топката... ама аз не я разбирам тая игра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Учудва ме , не знаех , че знае за Harlem Globetrotters.. Иначе не чакам край , а начало Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Има известни познания върху street basketball което ми харесва сега ако и излезне някой фен направо да идва да играйм. Ади де , ади де от кога чакам тоя момент. Ама всеки път някви оправдания. Иначе по темата мисля си че Tomahawx имаше някави проблеми , но вече е много по добре едит : хах... Оптимист... Веднъж ми го заби и си беше чист късмет за Harlem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 еее аз съм дърт ве знам за тях от филм дето даваха за тях през осемдесетте още... даже дали не бяха идвали тука... учудва ме, че го учудвам, не знаех, че хората ме мислят за толкова предвидим а за края и началото - едно и също, както би казал Мечо Пух... Stasio e под прикрите както е видно... освен това е видно, че не е Superman, а е Speedman - по скоростта с която ме изпревари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 ЗА СТАСИО:набих му веднъж "чадърите да не го навали" и от тогава нещо ми се губи Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Получаваш БАН за спам.И ov3rm4n също Дриймър Уахахахахахахахахахахахаххахахахахахахахахахахахаххахааааааааааааааааааааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 емии... отивам да си гриза бан-ана пък тогава... няма да си иглая повече с вас, вии сте лошкофци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Не знае кво е спам (чакам подкрепа от оверман) На всичкото отгоре се опитва да прави "мили очи" на "шефа" тцтцтц жени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Австралийска бира?! Не, благодаря... Но винаги тая бира ще ми навява приятни спомени за Beneath a Steel Sky - КУЛТОВА игрица... Освен това - пловдивчани, нито лев за чужда бира! иначе айде и аз да се включа в мисленето за интенс... хахаха - взех ме я на brain-storming горкото дете... мисля си още, че ми беше казал какъв фотоапарат да си купя, но с тоя патешки акъл моя... За фотото като се решите свирнете по скайп и да ви кажа какви има при мен също Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Един от админите , които са ми сменяли никовете през престоя ми във форума.. както върви повече няма да се сменя Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 основно той и още 2-3ма пишат в тая тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Най-големия админ на CS Evrocom (вече бивш ако не се лъжа).Много ме кефише преди кат нареждаше ламерите Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 гийк ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Десито Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Страшна снимка на аватара! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Of Love Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Прелестно слънчице ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Момиче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Of Love Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Момче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Странна птица. Май не пише много... Май основно когато преди това е писал неин познат(а)... Извън темата - май в тази тема доста хора се напъват да пишат, любопитни да разберат какво впечатление са оставили за себе си... Редакция: Да чукам на дърво, освен леки охлузвания, до момента основния damage го е поемал именно байка... А протекторите не са били подлагани на изпитания... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Често поства , че си троши байка , ама винаги ми е било интересно той с кви контузии остава.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Избива си скуката в този форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Mисля че е прав с горното си мнние . Иначе обича електронна музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 @redmadman стабилен член на форума, без изхвърляния, спокоен, не е на всяка манджа мерудия, допада ми, въпреки че не го познавам, някой път трябва да дойде на срещите на форума! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.