Harlem Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Веселяк.Допринесе за новият ми ник и му благодаря отнова а до одеве се разцепвах на вицовете кадето е поствал.Да продължава в същия дух Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Забавник. Иба*ти льекият фейс!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Много я нападат момчетата,които са в повечко тук! Оставете момичето намира хора,предполагам е просто по-различна от останалите... в добрия смисъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Много я нападат момчетата,които са в повечко тук! Оставете момичето намира хора,предполагам е просто по-различна от останалите... в добрия смисъл Проявява женска солидарност... Приятелството между две жени е винаги заговор срещу трета Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Благодарна съм му, че ми смени ранга. Дава вид на много точен. П.П. : Не е само женска солиданост, intense e права. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Благодарна съм му, че ми смени ранга. Дава вид на много точен. П.П. : Не е само женска солиданост, intense e права. Нищо лично към нея, но просто трябва да си коригира някои мнения... Бърка за мен. Винаги закъснявам. Преди няколко месеца даже един приятел на мен ми каза един час за празнуването на именния си ден, а на останалите гости каза друг час. Съответно пристигнахме по едно и също време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Много мисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Готина мадама , която се пробва срещу мен в 1 quick battle , ама не успя :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Забавник. Иба*ти льекият фейс!!! Нещо немога за фейса да е разбера ако може превод Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Доста тъпичко момче. Даже не може да схване идеята на 1 елементарна тема! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 едит: още съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Че ми е (беше?) съсед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinaniko Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Ako e angelche, samo dobroto. Ako e drugata Irina, s guma shte da q iztriq. Ako e sysedkadkata, ne mi puka, ama vij ako sa "majka i tatko" vreme e veche da gi poslusham ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Дефиницията ми за спамер - по принцип всеки човек би могъл да каже поне две думи по всяка една тема из форумите. Спамера е човекът, изписващ поне по един абзац. Според мен гореизписалата се дама (май) е именно такъв индивид и скоро ще започне да вади теми от нафталина, чувстваща се длъжна да изкаже мнението си по тях... Иначе не съм сигурен, че е разбрала за какво иде реч в тази тема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 То не е точно мисъл. Ама всеки път като му видя ника се сещам как искаше да запали една котка на Рахата заедно с Pyroman . (на едидн wrzru meeting ) edit : Не съм Стайко Стойчев , ама той учи в моето даскало :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Чудел съм се това дали не е Стайко Стойчев, но вероятността е малка Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Че е админ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinaniko Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Дефиницията ми за спамер - по принцип всеки човек би могъл да каже поне две думи по всяка една тема из форумите. Спамера е човекът, изписващ поне по един абзац. Според мен гореизписалата се дама (май) е именно такъв индивид и скоро ще започне да вади теми от нафталина, чувстваща се длъжна да изкаже мнението си по тях... Иначе не съм сигурен, че е разбрала за какво иде реч в тази тема... neznam dali shte moga da izvadq tema ot naftalina, no mislq, che vseki e free da pishe i nikoj ne me e zadyljil da "изкаже мнението си" (kakto i ti go pravish). Za tova, che neznam koj e nad men, neznachi, che ne sym razbrala i smisyla na vyprosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Набира скорост към Звездите,усещам.Скоро ще стане номер едно сред....най-активните Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Мисля че навсякъде из раздела и гледам ника. Не са много оцелелите спамъри в тоя форум. Мисля че има нужда от кирилица и от прочитане на правилата. Тва не беше за интенс, ами за момата над нея. За Интенс мисля че е интелигентно момиче. С такова впечатление съм останал от мненията и. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Мисля че навсякъде из раздела и гледам ника. Не са много оцелелите спамъри в тоя форум. Мисля че има нужда от кирилица и от прочитане на правилата. Тва не беше за интенс, ами за момата над нея. За Интенс мисля че е интелигентно момиче. С такова впечатление съм останал от мненията и. За интенс и аз мисля )) just kidding За човека над мен мисля, че му е време да си сипе една. Че и аз само че не поморийска, а бира... Fosters имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Австралийска бира?! Не, благодаря... Но винаги тая бира ще ми навява приятни спомени за Beneath a Steel Sky - КУЛТОВА игрица... Освен това - пловдивчани, нито лев за чужда бира! иначе айде и аз да се включа в мисленето за интенс... хахаха - взех ме я на brain-storming горкото дете... мисля си още, че ми беше казал какъв фотоапарат да си купя, но с тоя патешки акъл моя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinaniko Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Мисля че навсякъде из раздела и гледам ника. Не са много оцелелите спамъри в тоя форум. Мисля че има нужда от кирилица и от прочитане на правилата. neznaeh, che taka shte razbudq duhovete, kaza bydeshtiqt spamyr. KILLERINCHO, vijdam, che i ti ne po malko ot men pishesh tuk, no qvno az sym narochenata. nishto. syjalqvam ako neshto sym vi poprechila ... P.S. ne pisha na kirilica, ne zashtoto ne sym prochela pravilata, a prosto NQMAM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Продължава да не пише по темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Иринчето това - и все пак - не си почела правилата... в тях никъде не пише, че трябва да се пише на кирилица... ахахахаха Томахоукс - чака някакъв край май... и подписа му такъв и локейшъна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.