Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

...така и не м иказа какво му означава подписа :cry колкото до ника ми тва е стара изгузица която се се карам да я променя :D

Ако не се лъжа (много) - Човек съм и нищо човешко не ми е чуждо! Движа се (не съм сигурна тук), значи съществувам !!! {Homo sum, et nihil humanum a me alienum puto! Veho, ergo sum!}

Аз твоя ник не мога да го разбера. Иначе нов потребител, но за сметка на тва е доста активен.

П.П. Тоя Хайнекен е много гаден, поне според мен

снимката му в профила кърти , ако не се лъжа това е в габрово или може би не.... ? :D

Всеки път когато съм присъствал на едни определени събирания той е липсвал. Съответно аз когато той е бил там.

Щастлива съм.Ще спамвам до дупкааааа :woot Нали ми е позволено 1 път в годината? :rolleyes:

А по темата - U Rock Dude! :woot B)

Хахаха,това,което ще видиш,не беше нарочно,ама ето - предизвика го!! :D

Щастлива съм.Ще спамвам до дупкааааа :woot Нали ми е позволено 1 път в годината? :rolleyes:

А по темата - U Rock Dude! :woot B)

Когато съм на кеф съм голяма спамър. Не можеш да се мериш с мен :P.

Интересно е че никога по никакъв повод не сме разменили лични съобщения или да сме обсъждали някаква тема. Което честно казано си е странно понеже е един от хората които пишат често тук.

Edit:

Ама съм и аз.

Забравих да добавя че хубави неща мисля за нея от мненията и. Нищо лошо не мога да кажа.

Готин пич , един от малкото хора в тоя форум , които никога не са ме нервирали :)

П.П. и подписа кърти :) :beerchug:

Апък ти си голям плейбой бтв :) Виждала съм те на много снимки с някакви мои познати :D Все мацки,ест.... то моите приятелки са само готини мадами B)

п.с. Предупредих ,че ще спамя,изтрайте ме само засега моля! Ей го,този бързия над мен как ме изпревари не е истина! Тцтцтц,страшен си...признавам те :) :) :)

Intense, intense, чак пък толкова intense не си... Иначе другото...карма, карма, кармагедон. Тъпо, но от сърце...

Злобиле, това е в Прага, не в Габрово, в така нареченото Bludiste....

Случвало се е понякога да ме дразни , но иначе е готин човек , в крайна сметка и аз понякога се заяждам с хората , когато няма какво да правя :)

Intense, intense, чак пък толкова intense не си... Иначе другото...карма, карма, кармагедон. Тъпо, но от сърце...

Злобиле, това е в Прага, не в Габрово, в така нареченото Bludiste....

немога да го разбера какво против мен има че се спамер ме нарича а аз пък мисля че се придържам към правилата на темата (ако не е така поне да се обоснове) :) иначе ми се струва пич аватара рулзз :P

Тва ако не се лъжа е Т@ЛИБ@Н@,който си е сменил ника.Евала! :lol:

едит: трябва,да :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...