Десито Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 В един свой пост беше написала, че не иска да се запознава с ностиели на името Десислава... жалко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Нова звезда някаква 7@L1B@N@ не съм бе.. ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 алкохолик... ще си допаднем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Няма толкова дразнещ ник... чавета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 ...така и не м иказа какво му означава подписа колкото до ника ми тва е стара изгузица която се се карам да я променя Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Ако не се лъжа (много) - Човек съм и нищо човешко не ми е чуждо! Движа се (не съм сигурна тук), значи съществувам !!! {Homo sum, et nihil humanum a me alienum puto! Veho, ergo sum!} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Абе умно момиче се оказа Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Нещо не мога да му разбера аватара.Иначе ми се вижда пич. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Аз твоя ник не мога да го разбера. Иначе нов потребител, но за сметка на тва е доста активен. П.П. Тоя Хайнекен е много гаден, поне според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Интересно ми е какво чисти Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Обича да пише в тази тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Наблюдателна девойка ако не се лъжа Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Spam, spam, spam, spam... Още нещо? А да, поне е сменил дразнещия nick... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 снимката му в профила кърти , ако не се лъжа това е в габрово или може би не.... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 снимката му в профила кърти , ако не се лъжа това е в габрово или може би не.... ? Всеки път когато съм присъствал на едни определени събирания той е липсвал. Съответно аз когато той е бил там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Щастлива съм.Ще спамвам до дупкааааа Нали ми е позволено 1 път в годината? А по темата - U Rock Dude! Хахаха,това,което ще видиш,не беше нарочно,ама ето - предизвика го!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Щастлива съм.Ще спамвам до дупкааааа Нали ми е позволено 1 път в годината? А по темата - U Rock Dude! Когато съм на кеф съм голяма спамър. Не можеш да се мериш с мен . Интересно е че никога по никакъв повод не сме разменили лични съобщения или да сме обсъждали някаква тема. Което честно казано си е странно понеже е един от хората които пишат често тук. Edit: Ама съм и аз. Забравих да добавя че хубави неща мисля за нея от мненията и. Нищо лошо не мога да кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Струва ми се готин тип. Айляшки постове.. хехе Томахоукс (handshake) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Готин пич , един от малкото хора в тоя форум , които никога не са ме нервирали П.П. и подписа кърти : Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Апък ти си голям плейбой бтв Виждала съм те на много снимки с някакви мои познати Все мацки,ест.... то моите приятелки са само готини мадами п.с. Предупредих ,че ще спамя,изтрайте ме само засега моля! Ей го,този бързия над мен как ме изпревари не е истина! Тцтцтц,страшен си...признавам те :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Intense, intense, чак пък толкова intense не си... Иначе другото...карма, карма, кармагедон. Тъпо, но от сърце... Злобиле, това е в Прага, не в Габрово, в така нареченото Bludiste.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Случвало се е понякога да ме дразни , но иначе е готин човек , в крайна сметка и аз понякога се заяждам с хората , когато няма какво да правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Intense, intense, чак пък толкова intense не си... Иначе другото...карма, карма, кармагедон. Тъпо, но от сърце... Злобиле, това е в Прага, не в Габрово, в така нареченото Bludiste.... немога да го разбера какво против мен има че се спамер ме нарича а аз пък мисля че се придържам към правилата на темата (ако не е така поне да се обоснове) иначе ми се струва пич аватара рулзз Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Тва ако не се лъжа е Т@ЛИБ@Н@,който си е сменил ника.Евала! едит: трябва,да Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Тва ако не се лъжа е Т@ЛИБ@Н@,който си е сменил ника.Евала! Трябва и неговия ник да променим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.