Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Не го познавам, струва ми се интелигентен, но нещо хич не ми се радва...

Лъчо лъчо Лъчо . Според мене не му пука от нищо и много обича израза "ма*кати ше*ба"

Лъчо лъчо Лъчо . Според мене не му пука от нищо и много обича израза "ма*кати ше*ба"

Познавам го лично и мога да кажа, че това е едно от най-готините момчета във форума. За него аз лоши неща не мога да кажа. Продължавай в същия дух!

Спи по време на състезанията :P Иначве е много готин и забавен. Като види аквариум и се залепя за него.

Познавам го лично и мога да кажа, че това е едно от най-готините момчета във форума. За него аз лоши неща не мога да кажа. Продължавай в същия дух!

Ич не разбира от Ф1 :P :D :D

Галченцето дразни много с любовните преживявания. Прекалено много сподлея във форума..чак НАТЪРТВАШЕ по едно време..

Няма лошо обичайте се там с пича ама много задълбаваше до скоро във форума.

едит:

Хаха оувърмане прав си.. а подписа си признавам го откраднах мноо ме зариби мамка му. Простено ми е любител съм и на 2те :D

Галченцето дразни много с любовните преживявания. Прекалено много сподлея във форума..чак НАТЪРТВАШЕ по едно време..

Няма лошо обичайте се там с пича ама много задълбаваше до скоро във форума.

Нали знаеш, бате - куче, дето много лае, не хапе... за тая поговорка се сещах всеки път като попаднех на нейните превъзнасяния...

а за тебе, по темата - вегетарианец съм, ама тия кебапи в подписа ти.... ррррррр

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...