Eleutherios Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Найстина стабиляга, кефи ме мощтно. Има най-якия аватар, който съм виждал някога, всъщност помня новиниете в който показаха това мангасе...май по бтв беше. И си пада малко спамер, обаче откакто Мидекс стана мод не го виждам да се улива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 един от най-активните съфорумци Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Родени сме само с 3 дена разлика :ph34r:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Ima rojden den skoro I e edin ot pyrvite obitateli na foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Ша му дърпат пишката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Еми явно е психар И предполагам че е зодия скорпион Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Готин тип , слуша готина музика , до сега само хубави работи съм видял от него , надявам се и занапред да е така , плюс тва ника му много ме радва Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Един от новата вълна spammer-и и го казвам в най-добрия смисъл на думата, щото е разбрано момче. А и новата вълна не се различава особено от която и да е от старите вълни, на една от които съм представител аз. Важното е хората да разбират към какво принадлежат и всичко е ОК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Георги е супер готин.може би човекът, който ми е най-симпатичен в този форум. P.S. Америка дърпа мозъците на България! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Това значи ли, че вече не ме обичаш, LPFC LPFC е точен тип, гледам разни хора му се палят, кой за отбора, кой за някакви мнения. В повечето случаи мненията ми се струват много намясто казани, така че Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Добър човек е , помага ... като гледам е вманиячен по дос игрички и конзоли и винаги се изказва на място с добро мение при това . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Забъркан е с кафета разни го гонят.. Иначе пичага.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Сродна душа. Човек почитател на бирата Това е свестен е човека щом обича бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Сродна душа. Човек почитател на бирата Това е свестен е човека щом обича бира. Надявам се, че ще последва съвета на Midex относно правописа . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Много потаен човек , все едно не посещава форума . Всеки път съм забелязал , че споменава нещо за спазването на правилата . Пуска по някой друг виц в темата за забавни работи и единствено той май от модераторите не ми е слагал уарм , а само е махал ... има да черпя хора от форума много дълго време . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 ... и единствено той май от модераторите не ми е слагал уарм ... има да черпя хора от форума много дълго време . rofl... е те т'ва мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Веднъж по ICQ го вързах, че ще ме пращат в Ирак. И после ми се разсърди Ще се радвам да го видя на планираната масовка в София. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Супер готин човек според мен! Всяко едно негово мнение във форума страшно много ме радва. Дори сме се запознавали лично! PSYHOSIS, продължавай в същия дух! Ааааа и на всичкото отгоре съм забелязал, че имаме и много общи интереси. Само, където той май е превъртал Silent Hill 4, a мен ме е страх да я играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Muzikant i mnogo me kefi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Трябва да правиме дуели с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Трябва да правиме дуели с него Че е кавал . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 разбира линукс повече от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 разбира линукс повече от мен Не разбира линукс повече от netrootbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Определено не мога да му прочета ника... едит: аз съм :ph34r: (нинджа) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Талибана. Xciter-а ми е малко мъгляв, като цяло имам по-скоро положителни впечатления. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.