Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

Найстина стабиляга, кефи ме мощтно. Има най-якия аватар, който съм виждал някога, всъщност помня новиниете в който показаха това мангасе...май по бтв беше.

И си пада малко спамер, обаче откакто Мидекс стана мод не го виждам да се улива :lol:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Готин тип , слуша готина музика , до сега само хубави работи съм видял от него , надявам се и занапред да е така , плюс тва ника му много ме радва :)

Един от новата вълна spammer-и и го казвам в най-добрия смисъл на думата, щото е разбрано момче. А и новата вълна не се различава особено от която и да е от старите вълни, на една от които съм представител аз. Важното е хората да разбират към какво принадлежат и всичко е ОК.

Георги е супер готин.може би човекът, който ми е най-симпатичен в този форум.

P.S.

Америка дърпа мозъците на България! :lol:

Това значи ли, че вече не ме обичаш, LPFC :cry

LPFC е точен тип, гледам разни хора му се палят, кой за отбора, кой за някакви мнения. В повечето случаи мненията ми се струват много намясто казани, така че :thumbs-up:

Добър човек е , помага ... като гледам е вманиячен по дос игрички и конзоли и винаги се изказва на място с добро мение при това .

:laughing:

Сродна душа. :D

Човек почитател на бирата :beerchug

Това е свестен е човека щом обича бира. :D

Надявам се, че ще последва съвета на Midex относно правописа ;).

Много потаен човек , все едно не посещава форума .

Всеки път съм забелязал , че споменава нещо за спазването на правилата .

Пуска по някой друг виц в темата за забавни работи и единствено той май от модераторите не ми е слагал уарм , а само е махал ... има да черпя хора от форума много дълго време .

:laughing:

... и единствено той май от модераторите не ми е слагал уарм

... има да черпя хора от форума много дълго време .

rofl... е те т'ва мисля :)

Веднъж по ICQ го вързах, че ще ме пращат в Ирак. И после ми се разсърди :)

Ще се радвам да го видя на планираната масовка в София.

Супер готин човек според мен! Всяко едно негово мнение във форума страшно много ме радва. Дори сме се запознавали лично! :) PSYHOSIS, продължавай в същия дух! Ааааа и на всичкото отгоре съм забелязал, че имаме и много общи интереси. Само, където той май е превъртал Silent Hill 4, a мен ме е страх да я играя :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...