Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

Огромен фен на кафето и доста забавен , но не го познавам и него ... всичко най-хубаво от мен .

:laughing:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Its my free day...iupiii!!!! :lol: Даже не съм и на работа...цял ден айляче, кой кът мен, а?! :D :punk

Holy mother of god, обърках темата :lol: хахахха

За Лил Стенли - само хубави неща :) но от време на време ми се струва напушен :D то няма лошо.

Its my free day...iupiii!!!! :lol: Даже не съм и на работа...цял ден айляче, кой кът мен, а?! :D :punk

Май обърка темите :lol: , иначе е готин човек .

Izglejda mi mnogo gotin. Vinagi pozdravqva u4astnicite vav foruma s Dobro utro i pojelava priqten den. Iavno e kulturen i vazpitan 4ovek. A takiva hora sa dostoini za uvajenie!

И аз незнам защо показва така подписа ми (предполагам се е бъгнал) :P Иначе човека над мен не го познавам но ме кефи кво коте има на аватара :love

Не го познавам човечеца! :D Но с цел да се впиша малко, все трябва да напиша нещо :P Иначе тая снимка, която е на аватара му, не ми харесва :wacko: Нищо лично, просто аз хич не харесвам такива фантастики или каквото там са :P

В първия момент прочетох "daskata". С това я/го свързвам :)

хах... не ми е много весело, ама кво да правиш. Междодругото одеве тъкмо се ровех и търсех как мога да си сменя това име, но явно не може! :angry1 :P :P :P :P :P :P :P

хах... не ми е много весело, ама кво да правиш. Междодругото одеве тъкмо се ровех и търсех как мога да си сменя това име, но явно не може! :angry1 :P :P :P :P :P :P :P

Личи си че е "новобранец" :lol:.

Прати ми лично съобщение как искаш да ти стане ник-а.

Еми много ме радва аватара му , че и подписа .

До сега лоши мнения не съм засичал от него и сигурно е доста ведър тип , което е добре .

Поне аз го оприличавам на такъв човек , а това е хубаво ... колкото повече се срещат такива хора ще е по-добре за всички .

Еми кефи ме с кратките си и ясни спамърски постове .

Винаги има какво да каже по темата .

Слуша горе-долу същата музика като мен ... абе лоши думи не мога да кажа .

п.п. Аз пък си смених снимката photo-3909.jpg и сега ми е весело или просто от кафето стана така .

кефи ме , изглежда свестен човек , само деот тоя аватар ме нерви , не мога да си обясна закво ама просто ме нерви :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...